Атлантическият съвет на нокти! За какво подгони Петков

Незабавно прекратяване на всякакви зависимости от Кремъл

Атлантическият съвет на нокти! За какво подгони Петков | StandartNews.com

Русия обяви България за вражеска държава. За Русия България е враг откакто съществуваме, но вече Путин го обяви и официално.

Това ние, членовете и последователите на Атлантическия съвет на България, за разлика от много други, го знаем отдавна и неуморно от години го правим достояние на българския народ и на българските правителства.

Преди повече от две години, на 30.12.2019 г., отправихме призив към правителството на Бойко Борисов, за поставяне под български контрол на фактически руските анклави на българското Черноморие - базата на „Лукойл“ в Росенец и Санаторно-оздравителния комплекс "КАМЧИЯ".

Предупреждавахме за внедрените във Варна, Поморие, Бургас и Св. Влас руски военни лица, специализирани за диверсионни операции зад граница и прикрити като "постоянно пребиваващи в страната". Предупреждавахме и че България продължава да бъде под тежка руска енергийна зависимост, въпреки че има алтернатива. Предлагахме решения.

Предупреждавахме, че в държавното и политическо управление на страната налагат позициите си руски агенти на влияние и откровени шпиони, стремящи се да превърнат България във васал на Русия.

Това състояние на управлението на държавата, в днешните условия на разпалената от Русия агресивна, варварска война против свободна и независима Украйна и в условията на крайно изострената хибридна война срещу България, срещу Европейския съюз и срещу НАТО, е недопустимо и вече е нетърпимо!

Време е за незабавни действия на българското правителство и парламент за прекратяване на всички зависимости на българската държава от Кремъл!

Войната на Руската федерация срещу Украйна, заедно с хибридната агресия против ЕС, НАТО и България и всъщност, война срещу демократичните правила и ред в целия свят, ще свърши и Путинска Русия ще бъде разгромена. Свободата и демокрацията ще победят, включително и в Русия, някой ден. Но днешното бездействие на България и позорът от фактическия криворазбран неутралитет на българските власти ще тежи на поколения български граждани и обрича България на съдбата на държава от трето качество.

Атлантическият Съвет на България категорично настоява САНАТОРНО-ОЗДРАВИТЕЛНИЯ КОМПЛЕКС „КАМЧИЯ“ НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ОТНЕТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И ДА БЪДЕ НАЛОЖЕН ПЪЛЕН ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ НАД БАЗАТА НА „ЛУКОЙЛ“ В РОСЕНЕЦ!

Призоваваме министър-председателя и председателя на народното събрание да отхвърлят всякакви илюзии и да оставят късогледите си партийни сметки, че с неутралитет могат да спасят България от руските ракети. Нека бъде ясно на всеки– врагът напада най-слабото място, а вече няколко български правителства, включително и днешното, полагат упорити усилия да поддържат България като най-слабото място в сблъсъка на Русия с демократичния свят. Както много пъти в нашата най-нова история, Русия няма да се поколебае да удари България отново и за пореден път.

Затова призоваваме национално отговорните, демократични и патриотични български граждани, политически партии и граждански организации да настояват министър-председателят и председателят на народното събрание да поемат персоналната си отговорност и чрез всички държавни институции незабавно да дадат силен и ясен отпор на вражеските планове на Кремъл!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай