Атанасова със сензационно изказване за БСП. Решението

ГЕРБ ще подкрепи социаблистите за хартиения вот

Атанасова със сензационно изказване за БСП. Решението | StandartNews.com

ГЕРБ ще подкрепи БСП за връщането на хартиените бюлитини, защото смятаме, че това е логично решение. Особено, след като стана ясно от доклада на Обществения съвет, който е внесен в Народното събрание до всички парламентарни групи по отношение и на проведените последни избори, и президентски и парламентарни, ниската избирателна активност, редицата нарушения, включително вие помните и редицата въпроси по отношение на достъпа до софтуерния код, обработката на всички данни, които се събираха. Считаме, че така се осигурява равно избирателно право на българския избирател.

Това каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в "Лице в лице" по бТВ. 

Ще се отнася до кандидатурата за гуверньор на БНБ, едната кандидатура отпадна, дали по собствено желание, или SMS със заплаха или с обещания за по-висок пост, това не знам. Аз единствено мога да кажа, че съчувствам на господин Гюров, който позволи две седмици всички да коментират неговата кандидатура.

Ние обаче казахме, че няма да подкрепим нито една от двете кандидатури, което означава, че няма да подкрепим и настоящата на Каримански за шеф на БНБ, допълни Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай