Антифашисти лепнали плаката срещу Сергей

Антифашисти лепнали плаката срещу Сергей | StandartNews.com

Активисти от Българския антифашистки съюз са разпознати при акцията за лепенето на плаката "Станишев вън от БСП" по време на червения конгрес миналата неделя. Това коментираха вчера възмутени соцдепутати от левицата пред "Стандарт".

Плакатът изненада делегати и президиум на най-висшия форум на БСП в зала 1 на НДК. А от ръководството на партията нарекоха плакатната атака срещу президента на ПЕС Сергей Станишев "грозна провокация" и се разграничиха от проявата. И кратко уточниха, че плакатът е дело на гости на конгреса, а не от членове на БСП.

Във Фейсбук от няколко дни циркулира свободно снимка, на която ясно се вижда как възрастен мъж лепи с тиксо на балкона на зала 1 постера срещу бившия лидер на БСП. Точно социалисти разпознаха на нея активистите на антифашисткия съюз. От фотото се вижда, че веднага, след като залепя плаката, възрастният мъж се маха от първия ред. Социалисти предупредиха, че ще предоставят целия снимков материал от социалните мрежи на председателя на БСП Михаил Миков.

Любопитната подробност е, че Градският съвет на антифашистката организация се помещава също в сградата на "Позитано" 20.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай