Развръзка: "Воля" и НФСБ се обединиха

Двете партии имат много общи цели, обяви Марешки

Развръзка: "Воля" и НФСБ се обединиха | StandartNews.com

Днес обявяваме създаването на патриотична коалиция "Воля" и НФСБ". Това обяви преди малко Веселин Марешки, лидер на "Воля". (

"Във времена на криза лозунга "Съединението прави силата става още по-актуален", заяви Марешки на извънреден брифинг с патриотите в НС. 

 "България има нужда от обединение на патриотичните сили, заяви Марешки. - Ето защо днес ние с колегите от НФСБ, ние обявяваме, създаването на патриотична коалиция Воля и НФСБ. Двете партии имат много общи цели, за това очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ да влезем в следващото управление и да ги реализираме".

"В моменти на криза държавата има нужда от обединение. Ние сме един такъв пример на обединение, не на разединение и то на принципна база", посочи лидерът на НФСБ  Валери Сименов."Ще работим за повишаване на доходите, равноправна конкурентна среда в бизнеса, облекчаване на админстративните тежести и режими и борбата с монополите и олигархичните зависимости", изброи приоритетите той.Веселин Марешки пък отново акцентира върху това лекарствата за децата да бъдат безплатни.

Новата коалиция става само дни след като от ВМРО ще се явят на изборите през април самостоятелно, а не в коалиция с НФСБ, както се очакваше.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай