Волгин удари тавана! Каза кой ще го осъди

И кои депутати нападна отново

Волгин удари тавана! Каза кой ще го осъди | StandartNews.com

С какво мислите, че се занимават "умните и красиви" депутати в последния си работен ден? Може би си мислите, че се занимават с приемането на особено важни закони, свързани с бъдещето на държавата, с неща, които могат да подобрят благосъстоянието на българските граждани? Не познахте.

Това написа Петър Волгин във "Фейсбук".

Този "крем дьо ла крем" на българския обществено-политически живот, този "цвят на нацията", този "елит" се занимава с....Петър Волгин Или по -точно казано, с едно негово изречение, написано във фейсбук.

Аз, разбира се, съм благодарен за оказаната ми чест Но не мога да не отбележа, че депутатският умнокрасивитет пак се е объркал, пак е пропуснал да се образова в областта на медийното право. Законът за радио и телевизия, за чието спазване трябва да следи СЕМ, НЕ РЕГУЛИРА социалните мрежи.

Така че няма как СЕМ да взема отношение по нещо, написано от когото и да било във Фейсбук, Туитър, Телеграм и т.н. Тези депутати от "Демократична България" отново проявяват очевадно невежество. Но иначе доноси винаги са готови да пишат. Защо тогава се сърдят, когато Костадин Костадинов ги нарича "Доносническа България"?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай