Тунингованата полицайка проговори за Семерджиев. Съвестта й била чиста

Написа злобенпост във фейсбук

Тунингованата полицайка проговори за Семерджиев. Съвестта й била чиста | StandartNews.com

Тунингованата полицайка от Първо РПУ, за която се смята, че е помогнала на рецидивиста на пътя Георги Семерджиев да се укрие след катастрофата, отнела живота на две момичета пред столичния х. „Хемус” проговори във Фейсбук.

"Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видели нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!”, написа Симона Радева.

„Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!", продължава Радева. Разследващите смятат, че  тя е помогнала на Георги Семерджиев да се скрие след катастрофата във вторник.

Симона Радева е сержант от Охранителна полиция. Според една от версиите тя е осигурила стълба на Семерджиев, за да се качи до жилището, в което беше задържан. Тя обаче обяснила на разпита, че други полицаи - от 4-о РУ, са доставили съоръжението, като са ходили да го вземат от автомивката му. Ключовете за апартамента на Георги Семерджиев изпаднали по време на катастрофата.

В джипа на Семерджиев бяха открити полицейска лампа и палка. Разследващите проверяват дари Симона Радева ги е осигурила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай