Шестима в ареста след побоя над младеж в Пловдив

Шестима в ареста след побоя над младеж в Пловдив | StandartNews.com

Пловдив. Шестима души са задържани с полицейска мярка за 24 часа във връзка с побоя над 16-годишен младеж в Пловдив. Това съобщиха от ОД на МВР – Пловдив за „Фокус".

От полицията уточниха, че работят по установяването на още лица, които са участвали в побоя над сина на журналистката Искра Койчева.

По случая се води досъдебно производство за нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди. Той е поверен на Районна прокуратура Пловдив.

Стандарт Нюз припомня, че 16-годишният Румен Койчев бе пребит жестоко от фенове на Локо Пловдив вчера. Той е изпаднал в безсъзнание и си глътнал езика. Възрастен мъж, който станал свидетел на инцидента, му помогнал.
Пострадалият е настанен за лечение в Университетската болница в Пловдив.

"Всичко стана много бързо. Още от първите удари, които получих, не помня нищо. Чак в болницата ми е първият спомен, когато ми направиха операцията", разказва Румен.

Момчето е категорично, че феновете на Локо Пловдив са провокирали неговата компания, която седяла в кафене.

Майката на Румен не знае как може младежи да имат такава агресия в себе си. Тя изтъкна, че е нужна дискусия в обществото по подобни проблеми, за да спрат случаите като този със сина й.

"Това не е нещо ново и е следствие на така наречените "деца на безвремието". Това е ежедневие", каза от своя страна Константин Думанов, който е един от създателите на фен клуба на Локомотив Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай