Излъгаха ни за всичко- от протестите до изборите

Корнелия хем громеше Мутафчийски, хем отиде да се лекува при него

Излъгаха ни за всичко- от протестите до изборите | StandartNews.com

"С пенсиите нещата са ясни. Сега главното е да не са ни излъгали и за задгробния живот!", казва комшия, достолепен 75-годишен пенсионер.
Лъжат ни, прелюбезни, елитите ни лъжат! От както свят светува! В момента ни лъжат за грипната епидемия, изборите в САЩ, изборите в България, изборите навсякъде по света...Също така, че в спанака има желязо, а в лимоните - витамин С. Оказа се, че

в шоколада има три пъти повече желязо
отколкото в спанака, а - медицински факт е - че най-много витамин С има в ампулите с витамин С!!!
През изтеклата седмица, само че преди 63 години, "Спутник 2" със заклещеното в него куче Лайка започва своя 162-дневен живот в орбита. Като деца с десетилетия ни лъжеха, че Лайка все още се носи сред звездите, весело въртейки опашка. На по-възрастните обясняваха, че Лайка е приспана безболезнено със специални приспивателни хапчета, подадени й автоматично в храната на 10-ия ден. Истината е, че нещастният пес е предал Богу дух почти веднага от прегряване поради дефект в изолацията! Твърди се, че Лайка едва ли е живяла повече от 10 часа. Този тъжен четириног символ на човешкия прогрес е не само първото земно същество, намерило смъртта си извън Земята. Полетът му установява две неща: в безтегловност може да се живее, в безтегловност може да се умре.
Също като българския преход, чиято 31-годишнина ще честваме тези дни - от контролиран пропаганден полет към свободно демократично падане!
Усещането за безтегловност на българите е по-силно от всякога. И ако в първите години на прехода то се компенсираше с пленителните митове за безкрайните възможности и космическата свобода на демокрацията, последните месеци затвърдиха подозрението у мнозина, че участват в не само контролиран, а в лошо контролиран полет, където мисията им е да направят няколко врътки около мечтата си за по-добър живот и да умрат от прегряване. Повече от милион

предпочетоха кучешки живот в чужбина
пред живот на Лайка в българския спътник. Лайка е направила само четири завъртания около земята. Ние се въртим вече три десетилетия и отгоре около себе си и атмосферата става все по-плътна... Абе с две думи - излъгаха ни на 10 ноември!
Но ще се оправим. Важното е да повярваме, когато ни лъжат. И да излъчим виновник, разбира се.
Защото руснаците не повярвали, че кучето е загинало поради конструкторска грешка и в търсене на виновник провели ред експерименти. По време на експериментите убили още неизвестен брой кучета, въпреки че официално се съобщава за две.
Сега, когато всички станахме тънки специалисти по американски избирателни колегии, вече е ясно, че щатите Уисконсин, Мичигън и Аризона са американският Костинброд. Дори в забутания Уисконсин има кънтри певци, неотстъпващи по известност на Костинбродския славей Азис. Pee Wee King, Dave Dudly и Josh Tompson, например. Изобщо... сигурно е, че ще ни излъжат за американските избори! Ама за нас е важно да повярваме, че много ни зависят нещата от това Байдън ли ще е президент или Тръмп!
За грипната епидемия е ясно, че ни лъжат. Световните елити се чудеха какво да забъркат, за да опоскат публичните фондове и грипът им дойде дюшеш. Защото само с войни не става. Трудно е постоянно да убеждаваш хората, че трябва да се купуват самолети и строят самолетоносачи! Ето и Тръмп го каза: само ме изберете и след 4 дни ще забравите за короновируса. Понеже Тръмп не лъже, очертават се два варианта: или да спре грипа , който Бил Гейтс (разбира се) е пуснал, или американците да забравят за ковида, защото ще са заети с нова гражданска война. Малко е като рекламата: Алцхаймер. Забравете за проблемите си!
Първата седмица на ноември честваме и този германец, който постоянно крие чехлите на баба - Алоис Алцхаймер. По прогнози на Световната здравна организация, ако не се намери спешно трайно лечение, през 2080 година близо 30% от населението ще бъде поразено от Алцхаймер. Явно наистина предстои да забравим за проблемите си. Според някои Байдън вече ги е забравил...
И протестърите ни излъгаха! Повече от 100 дни разправяха как ще свалят Борисов, побъркаха София, а изведнъж рязко се преквалифицираха на парамедици и специалисти по американски избори.
Може да познаем, че Корнелия лъже по това, че й мърдат устните. Какви ли не неща изрече срещу Мутафчийски, но щом се разболя,

тутакси отърча във ВМА той да я лекува.
Само един човек говори истината - Мангъров - ама и той, завалията, не смогва да обиколи телевизиите. А и Тръмп не лъже. Каза през 2016-а, че САЩ ще напуснат Парижкото споразумение за климата и ето - напуснаха. Припомням ви, че според този договор 190 държави се задължаваха да намалят глобалното затопляне под два градуса в сравнение с прединдустриалната епоха. Сега САЩ ще могат с чиста съвест да си нагряват не само във Флорида и Калифорния, където си е топло, но и в Северна Дакота, например.
Идеята да се върнем в прединдустриалната епоха по принцип не е лоша. Например по отношение на брака. Когато е била измислена брачната институция, средната продължителност на живота е била 30-35 години! Никой не е предполагал, че такова тегло ще се тегли... Абе и с брака ни излъгаха. То беше ясно, още когато онази препарирана лелка в Общинската ритуална зала зарецетира написаните от Джагаров лицемерни слова за радости и скърби и така нататък...
-Каква е тази стая?
-Ритуална зала, господине!
-А, защо на пода има локва кръв?
-Ами... има всякакви ритуали, бе, господине!
Така е, прелюбезни, има всякакви ритуали, само да не ни излъжат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай