Разтърсващо от Петрич: "Познавам и убития, и убиеца"

Единият от убийците има прекрасно момиченце, трагедията е пълна за няколко семейства

Разтърсващо от Петрич: "Познавам и убития, и убиеца" | StandartNews.com

Разтърсващ пост във Фейсбук за издъхналия след побой цветар Самуил Кацаров се споделя сред потребителите на социалните мрежи в Петрич.

Емоционалната изповед е на Костадин Стойков, който познавал и убития след жесток побой 48-годишен мъж, и единия от убийците. Ето какво написа Стойков, предаде "Струма":

"Петрич е малък град. Познавам убития мъж. Познавам и единия от извършителите. Споделям огорчението си с една моя близка. През цялото време тя непрекъснато повтаря: "Жалко за хубавото дете, жалко за хубавото дете! " Попитах я: За какво дете става дума? "Знаеш ли какво хубаво момиченце има единия от биячите. Малко и хубаво, като китка. Преди този случай се молеше на баща си: Хайде бе, тате, кога ще ми закачиш люлката на двора?" Признавам си, трябваше ми време да превключа. Бях потресен! 

Един млад мъж умря. Двама други отиват в затвора. Едно малко дете ще расте без баща. Една голяма трагедия. За семейството на убития. И за други семейства. Картината става по-голяма и по-лоша. 

Къде сме ние в цялата схема? Млади и здрави мъже не работят. Пият, бият се, продават или произвеждат дрога. Това не е от днес. Проблемът ще се задълбочава. Тази жертва го показа!"

Самуил Кацаров издъхна седмица след като бе пребит жестоко от двама мъже на 24 и на 27 г. Сбиването започнало след като била направена забележка на компанията, в която били Кристиян и Павел, превърнали се в негови екзекутори . Дни наред пред заведението, където бе пребит Самуил, петричани палят свещи и организират бдения с искане на справедливо наказание за Кристиян и Павел

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай