Пак показват кучета за осиновяване в София

Продължава осиновителската кампания „Осиновявай, не купувай” на "Екоравновесие“

Пак показват кучета за осиновяване в София | StandartNews.com

Продължава осиновителската кампания под мотото: „Осиновявай, не купувай” на "Екоравновесие“. На 6 юли в парк „Заимов”, от 16:00 до 19:00 часа, 10 уникални кучета от общинския приют в с. Горни Богров ще очакват с нетърпение новите си стопани.

Всеки желаещ ще има възможност да види, разходи, погали и вземе някое от прекрасните кучета в дома си.

Всички кучета са обезпаразитени и ваксинирани, а осиновяването може да стане веднага. Процедурата е максимално улеснена, като е достатъчно осиновителят да носи личната си карта.

Кампанията стартира още през 2017 г., като се провеждат различни събития с кучетата, които са извън територията на приютите. Чрез осиновяването от приюти се решава един сериозен за страната ни проблем, а именно – намаляването на броя на безстопанствените кучета, посочи Веселин Асенов, директор на „Екоравновесие“ .

Животните от приюта са не по-малко добри домашни любимци, обясни той и допълни, че те са социализирани, с всички необходими ваксинации, имунизации, чип и международен паспорт.

Веселин Асенов каза още, че четириногите от приюта дори често са по-здрави от някои кучета в магазините и нелицензираните развъдници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай