Голяма промяна в БНТ. Решението

Вече по двама водещи на сутрешния блок

Голяма промяна в БНТ. Решението | StandartNews.com

И Българската национална телевизия вече ще има двама водещи на сутрешния блок. досега тази тенденция се спазваше главно от БТВ и "Нова телевизия", но вече и държавната медия се реши на тази стъпка.

Ето какво съобщават от там:

"От 26 април (вторник) към екипа на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1 се присъединява журналистът Симеон Иванов, който ще партнира на водещата Христина Христова.

От понеделник до петък между 5:55 ч. и 9:00 ч. Христина Христова и Симеон Иванов ще споделят първи на зрителите важното от деня и ще коментират с политици, експерти и анализатори всички актуални теми от България и света.

Симеон Иванов е завършил „Политически науки“ и „Социология“ във Франкфурт на Майн, Германия и „Международна политика“ в Лайден, Нидерландия. Започва своя професионален път като водещ на подкаст на обществено-политическа тематика. Автор е на аналитични статии и материали, работил е и в неправителствена организация, чиято кауза е борбата с негативните демографски тенденции.

Благодаря на БНТ и на дирекция „Новини и актуални предавания“ за възможността, която дават на мен и на всички останали млади и прохождащи журналисти. Тук можем да се учим от най-добрите. Бързо осъзнах за каква интензивност и денонощен труд става дума. Благодаря на всички от „Денят започва“ за топлото посрещане и доброто отношение“, споделя Симеон Иванов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай