Понеделник,

Фандъкова бясна на „замесени в далавери“ критици

От: Редактори -
A
A
A

Не мога да допусна хора, които са замесени в далавери, сега да ми дават фалшиви оценки, заяви днес кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на реконструкция на ул. „Каменоделска“.

„Аз не мога да приема, слушам всички специалисти, хора, участвали в управлението преди години и оставиха София в състояние, в което ни се налага абсолютно навсякъде да влизаме, да изграждаме канализация, да реконструираме улици и паркове, сега да спекулират и коментират“, посочи тя.

Фандъкова отбеляза, че по същия начин е имало неверни твърдения и за устройствения план на Борисовата градина. „Заявила съм, че в Борисовата градина няма да допусна строителство. Няма да допуснем разширение, независимо, че политическите сили, които коментират въпроса са раздавали на „калпак“ имоти“. Правим всичко възможно да защитим“, поясни тя.

Йорданка Фандъкова отбеляза, че единствено може да бъде възстановена къпалнята „Мария Луиза“. „Не мога да допусна хора, които са замесени в тези далавери, сега да ми дават фалшиви оценки. Проектът все още е този на архитект Ковачев. Знаете, че днес изтича срокът за подаване на становища и предложения от страна на гражданите. Предстои те да бъдат обобщени и представени“, обясни кметът.

„Проектът, който ще бъде одобрен от Столичния общински съвет, това ще бъде подробният устройствен план на Борисовата градина“, поясни тя.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички