Броени часове остават до концерта на Bon Jovi (СХЕМА)

Броени часове остават до концерта на Bon Jovi (СХЕМА) | StandartNews.com

София. До концерта на Bon Jovi на стадион "Васил Левски" остават броени часове. Организаторите на първия им концерт у нас "Болкън Ентъртейнмънт" съветват как да улеснят провеждането на събитието.

Подгряващите D2 ще се качат на сцената точно в 19:30, а рок легендите излизат в 20:30 часа. Вратите днес отварят в 16 часа. Местата за влизане са указани на билетите. Входът за инвалиди е номер 1.
Феновете трябва да предвидят време за влизане в стадиона, защото се очакват хиляди.
Закупилите VIP пакет Diamond circle или VIP пакет Front of Stage са единствените с право на по-ранен достъп. Техният режим на влизане предвижда първоначално чекиране на специално брандирана Bon Jovi шатра (разположена вляво от Централния вход на стадиона) с начален час 14 часа. Само след идентификация там, всички притежатели на тези пакети ще могат да влязат през специално определен вход, който ще отвори в 15.
Всички непълнолетни лица (ненавършили 18 години) ще бъдат допускани срещу билет и с пълнолетен придружител срещу попълнена декларация. Децата до 10 години влизат безплатно, не трябва да са навършили възрастта към датата на събитието, представя се документ, удостоверяващ това, и да са с придружител. Придружителят се ангажира да носи цялата отговорност за сигурността и комфорта на непълнолетното лице през цялото време на събитието.

Съветваме ви да свалите и попълните декларацията предварително. За всеки случай, декларации ще има и на място при охраната.
Професионална и полупрофесионална аудио и видео техника няма да бъдат допускани - снимайте с телефон или максимум любителски фотоапарат.

ЗАБРАНЕНИ СА още: внасянето на храна, алкохол и всякакъв вид напитки, наркотици, оръжие, всякакъв вид остри, чупливи и опасни предмети, включително големи знамена (максимално допустимите платна или разпечатки са с размер А4) и чадъри – ако вали, ще се допускат само дъждобрани. На място ще се продава вода, кока-кола и бира. Традиционно, ще има химически тоалетни.

Ще има и оригинален Bon Jovi мърчандайз, разположен за удобство на феновете в няколко шатри в рамките на стадиона. Феновете могат да се сдобият с част от уникалните фенски артикули, съвсем нови, посветени на европейския лег от актуалното турне на бандата по повод новия им албум What About Now.
Билети ще се продават до последно и на място, касите на Eventim са обозначени на приложената схема.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай