Алена шокира страната! С тази прогноза

Тежки думи на астроложката за годината

Алена шокира страната! С тази прогноза | StandartNews.com

" Ако под драстична промяна се разбира България от парламентарна република да тръгне към конституционни промени, за да стане президентска, отдавна написах, че такъв астрологичен шанс на хоризонта не се задава, въпреки че в един от хороскопите на президента тези негови въжделения са видими.

Дали ще ходим на предсрочни избори? Сега отговорът е ясен на всички. Ще ходим, като пукне първа пролет. Отговор на този въпрос дадох още на 10 юли и той не беше дали ще има предсрочни избори през 2023-а, а колко пъти ще ходим до урните." Тома коментира астроложката Алена пред Марица.

"Да припомня, в композитните звездни карти на два от последните предсрочни вота съществуват аспекти, които категорично говорят за поредица управления на служебни правителства, без значение от техния състав, докато се създаде нов, стабилен кабинет. Дали това ще се случи към края на 2023-а или след началото на 2024 г., ще ни покажат мартенските предсрочни избори.

Тъй че въпросът с предсрочните избори е не дали ще има, а дали ще бъдат един или два пъти през 2023 г. Отхвърлиха гласуването на правителството на ГЕРБ-СДС.

Денят 14.12.2022 г. е носител на двойна вибрация на негативни промени. Причината за това мое твърдение е, че Слънцето в Стрелец поражда изстрели в мрака, без размисъл и с озлобление, а асцедента в Риби е на меланхолия и желание бързо да приключи и тази задача на 48-ото НС.

Годината на глобална промяна е белязала  цялата държава с липсата на позитивни резултати, липса на пари, негативни промени, вече и привнесени в България заради войната в Украйна.

За това развитие предупредих и писах още през есента на 2020 г., но в псевдореволюционната жълтопаветна еуфория никой не ме чу. Сега, искаме или не, така ще бъде в най-добрия случай още две години, в най-лошия - до 2030-а.

Ние сме готови отдавна за членство в Еврозоната. В това отношение и България, и ЕС са на едно мнение. Вече е факт очакваният отказ на Австрия и Нидерландия да ни подкрепят за Шенген.

Противопоставянето на Нидерландия официално е свързано с упрек за неовладяната организирана престъпност в България, сякаш в Европа е овладяна и всеки престъпник полицай го дебне.

Аз обаче си мисля, изчислявайки определени дати и без да натрапвам на никого моето мнение, че истинският проблем се корени в липсващи права на преминалите под дъгата, към които българското общество има изявена нетърпимост за разлика от Нидерландия и от нейния министър-председател Рюте.

За Австрия - благодарение на Радев и с омразния на австрийците Петков, ги заляхме с мигранти.  Да не забравяме, че мълчанието на Радев, когато стана ясно, че любимият му тогава Кирил Петков, на когото беше поверил ролята на първи изчегъртващ ГЕРБ и Борисов от властта, е нарушил конституцията и измамил за двойното си гражданство, се тълкува извън България като корупция на най-високо ниво.

А що се отнася до липсващо върховенство на закона в България, прави са си хората, ама как да ги накараш да разберат пустите му европейци, че „за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони“ е местното разбиране за върховенство на закона.

Отказът да бъде приета сега България в Шенген е на двойна кармична разплата за родината ни, което означава, че причината, освен законодателството в България, трябва да я търсим не само при Радев и Петков, но и при Борисов, при това и в личен план.

Турция?

А и поради каква причина Ердоган да не продължи да управлява?

Ако ще е заради противопоставянето дали има право да се кандидатира, защото ще му е трети мандат според опозицията или ще е втори, след като Турция премина от парламентарно към президентско управление, отговорът е по-скоро ясен и е на страната на сегашното управление. 

Дали ще оцелее Путин?

А защо да не оцелее? В европейските държави информацията за войната е едностранна, което не е изненада, цензурата е повсеместна. И когато живеехме зад желязната завеса, беше същото, но с обратен знак. Сега Русия е агресорът, но предизвикан агресор.

В астрологичната си прогноза през февруари 2014 г., преди осем години, бях категорична и написах, че война между Русия и Украйна ще има, много кръв ще се пролее и Украйна няма да запази територията си, дори е възможен разпад на държавата.", каза още Алена. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай