Актриса със зловещо разкритие за HelpKarma

Удържат 30% от дарените средства

Актриса със зловещо разкритие за HelpKarma | StandartNews.com

Гневен пост за фондация HelpKarma пусна и актрисата Ралица Паскалева. Лавина от обществено възмущение се стовари върху организацията, след като стана ясно, че основна й дейност е събиране на средства от дарители за лечение на деца и възрастни с тежки заболявания, а всъщност парите на дарителите опиват за космически заплати от 19 000 до 80 000 лева на месец. Прокуратурата вече разследва фондацията. А Паскалева допълни картината със зловещи подробности.

„Потресена съм, тъжна съм, яростна съм...", написа Паскалева във "Фейсбук", публикувайки колаж на двамата "бизнесмени", за които добавя, че трябва да бъдат гонени от правосъдието до последно.

Жената на волейболната звезда Теодор Салпаров разказва как преди време познат я уведомил, че в "HelpKarma" удържат 30% от дарените средства, като до този момент не вярвала, че това е истина.

Ето какво написа Ралица Паскалева:

"Дарявала съм и съм споделяла много пъти линкове към кампании на различни нуждаещи се! За първи път се сблъсках с различната информация за тях, когато коментирах здравословното състояние на наш семеен познат и му предложих да влезе в платформата, защото е доста популярна и лесно се набират средства чрез нея! Тогава той се засмя и каза “Рали, минал съм през нея! HelpKarma ти взима 30% от приходите!”.

Тогава не разбрах какво има предвид и ми прозвуча странно, но ... ето какво значело!

Потресена съм, тъжна съм, яростна съм...

Моля ви, въпреки всичко да останем хора и да продължим да даряваме за нуждаещите се по един или друг начин... и да се надяваме тези господа или по-точно тези “БИЗНЕСМЕНИ”, да бъдат гонени от правосъдието до последно!".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай