Хуауей награди отличници от Висшето училище по телекомуникации и пощи

На 09.09.2023 г. се проведе официалното откриване на новата учебна 2023/2024 година

Хуауей награди отличници от Висшето училище по телекомуникации и пощи | StandartNews.com

На 09.09.2023 г. в залата на Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП) се проведе официалното откриване на новата учебна 2023/2024 година.

Генералният мениджър на Хуауей Технолоджис Бъгария, Тери Ли, награди завършилите специалността „Киберсигурност на високите технологии " и новоприетите с отличие студенти в специалност "Информационни технологии".

"Бих искал да поздравя всички млади хора тук, които са бъдещите лидери и новатори и умеят да решават проблемите, пред които светът се изправя" каза Тери Ли. Генералният мениджър на Хуауей Технолоджис България призова студентите да вярват в себе си, да имат големи мечти и да помнят, че пътуване, дълго хиляди километри започва със солидна стъпка.

"В Хуауей ценим не само интелигентността, ценим креативността и способността да се адаптираме в бързо променящия се свят. Вярвам, че разнообразният опит и перспективи, които имате от академичния си опит във ВУТП, ще бъде безценен актив за дигиталното развитие на България", допълни генералният мениджър на Хуауей Технолоджис България.

За 142-ри път Висшето училище по телекомуникации и пощи отвори врати за нови студенти, които да се подготвят за инженери в областта на комуникациите. Студенти, преподаватели, служители, представители на правителството и бизнес партньори заедно поставиха началото на ползотворна учебна година за всички.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай