Решетки за изверга, убил с шутове жена си

Побоят е започнал на 28 юли вечерта, а трупът е намерен на другия ден

Решетки за изверга, убил с шутове жена си | StandartNews.com

Зад решетките за постоянно остава Николай Наков, който уби с юмруци и ритници жена си Мария. Побоят е започнал на 28 юли вечерта, а трупът е намерен на другия ден.

Семейството имало проблеми с алкохола. Николай и Мария живеели в „Изгрев”, а съседите им били свикнали с честите караници от апартамента на двамата. Затова и когато в сряда вечерта Кольо и Мария отново почнали да си крещят, не им обърнали внимание.

Но вечерта на 28 юли мъжът, който работел в строителството, започнал да бие жена си, като удрял докато не го заболели ръцете. Трупът на Мария бил намерен в спалнята на семейното им жилище на другия ден, след като самият извършител се обадил на 112.

Пред окръжния съд в Пловдив на 30 юли, когато се гледа мярката му за неотклонение, той пожела да се прибере у дома. Магистратите обаче не го пожалиха и го оставиха за постоянно зад решетките.

47-годишният Николай Наков е обвинен от прокуратурата в умишленото убийство на жена си Мария на 37 години.

Според прокуратурата са събрани достатъчно данни, вписващи се в хипотезата на обоснованото предположение, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност, както и че е налице реална опасност да се укрие и да извърши друго престъпление.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай