Почина 6-годишното дете, пребито с тръба от дядо си

Лекари се борят за живота на бабата

Почина 6-годишното дете, пребито с тръба от дядо си | StandartNews.com

Почина 6-годишното момченце, което беше пребито с метална тръба от дядо си в Монтана преди Нова година.

То е издъхнало тази сутрин в областната болница "Д-р Стамен Илиев", съобщи директорът на лечебното заведение д-р Тони Тодоров. Детето беше докарано в болницата в кома с тежка черепно-мозъчна травма, кръвоизлив в мозъка и с много други наранявания по главата и тялото. То беше оперирано по спешност и лекарите направиха своевременно всичко възможно за спасяването му, но травмите бяха несъвместими с живота, коментира д-р Александър Иванов от реанимацията на болницата.

Бабата на детето, която също беше пребита, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация с опасност за живота, съобщи Нова телевизия.

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“, където живеело възрастното семейството. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците. След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба. 

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в "Приогов" с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай