Петрич настръхна! Почина пребитият бизнесмен

Самуил Кацаров беше усмихнатият шеф на цветарски магазин,убит бе от наркомани, гневят се в града

Петрич настръхна! Почина пребитият бизнесмен | StandartNews.com

Петрич скърби! Почина пребитият бизнесмен Самуил Кацаров.

Малко след като мълвата за смъртта му се разнесе из южния град, десетки жители на Петрич излязоха с призив за протест тази вечер на лобното място на Самуил, пише Пиринско.

"Това беше Самуил !Работа,усмивка,красота, ентусиазъм !И беше убит!Убит от наркоманите,от нашето мълчание и търпимост към това , което се случва в нашия град!Призовавам всички вас да се съберем и да застанем там където е извършена тази мерзост !Нека спрем да мълчим!Докога ние , като общество ще позволяваме да биват убивани деца, съпрузи , бащи днес от 20.00ч.Нека да запалим по една свещ!Там!", написаха те.

Припомняме, че 44-годишният собственик на оранжерия и на най-големия цветарски магазин „Орхидея“ в града Самуил Кацаров бе нападнат от двама пияни мъже, на 27 и 24 години, които започнали да го налагат с шутове по тялото и главата.

Вследствие на побоя мъжът получи черепно-мозъчна травма и бе транспортиран в болнично заведение в София с опасност за живота.

От полицията съобщиха, че в хода на предприетото разследване са установени двамата нападатели – Павел Тасков и Кристиян Кожовски, които са задържани. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

С постановление на прокуратурата престоят им в ареста е удължен и се очаква да бъде внесено искане в Районен съд – Петрич за определяне на мярка за неотклонение.

На 23.05.2021 г. около 05:35 часа, след възникнала физическа саморазправа пред питейно заведение в гр. Петрич, същите са причинили средна телесна повреда на 44-годишен мъж от гр. Петрич, който е транспортиран за лечение в болнично заведение в гр. София с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай