Двойно убийство заради ревност в центъра на Варна

Извършителят се е прострелял след кървавия инцидент

Двойно убийство заради ревност в центъра на Варна | StandartNews.com

Варна. Мъж извади пистолет и застреля двама в кола Рено Сценик на паркинг в центъра на Варна. Освирепял от ревност мъж сварил жена си в изневяра с друг и разгневен се прицелил точно в главата на мъжа, който бил зад волана, и стрелял.

Жената - млада и руса, на не повече от 20 години, се опитала да избяга, но няколко куршума я повалили на земята фатално, разказват очевидци на кървавия инцидент. Драмата се разиграла след 14:30 часа на бул. Владислав Варненчик и ул. Поп Харитон.

Вероятно двойката в колата е решила да се усамоти на паркинга, който не е много оживен, но съпругът ги е проследил и ги е застрелял, завладян от ревност. Съпругът, описан като мъж в черни дрехи, няколко пъти преди това е влизал в съседен магазин, за да купува цигари, като бил видимо спокоен, докато причаквал двойката да се появи на въпросния паркинг. Даже попитал продавачката : "Какво бихте направили, ако видите жена си под ръка с любовник?".

Близо два часа след убийството е открит самопрострелял се мъж, най-вероятно убиецът на младата двойка, предаде БГНЕС. Той се намирал в изоставена сграда на около 10 минути от мястото на днешния кървав инцидент. Мъжът е бил с огнестрелна рана в главата, уточняват от Спешния център във Варна. В момента е в шоковата зала на болница "Св. Анна".

От полицията не потвърждават дали това е убиецът или не.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай