Харисън Форд кацна в София

Звездата идва за първи път в България за „Непобедимите 3”

Харисън Форд кацна в София | StandartNews.com

София. Холивудската звезда Харисън Форд кацна на летище София. Точно в 22, 40 часа той пристигна от Мюнхен с полет на „Луфтханза". Актьорът идва за първи път в България, за да участва в снимките на екшъна „Непобедимите 3". Бе посрещнат от Лес Уелдън, един от продуцентите на продукцията.

Звездата се появи на летището видимо уморен, но бе както винаги елегантен- със сако и риза. Изглеждаше почти както феновете си го спомнят от незабравимите филми „Индиана Джоунс" и „Беглецът". Единственото, което издаде възрастта му, бяха прошарените му коси.

Форд, който пътувал сам, без гардове, дойде с един куфар. Отговори само с „не", „не знам" и „тук съм, за да си свърша работата" на журналистическите въпроси. Нямаше и да даде автографи, ако феновете му не го бяха притиснали. Разписа се два пъти и отпраши с лъскаво Ауди към Гранд хотел София, където ще е настанен в лъскав апартамент.

Харисън се включи в последния етап от преговорите от кастинга на „Непобедимите 3". Ролята му в екшъна все още не е ясна.

Преди няколко дена в София пристигнаха за снимките на "Непобедимите 3" и Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм. В следващите дни на българска земя ще стъпят още Арнолд Шварценегер, Антонио Бандерас, и Мел Гибсън. Снимките на „Непобедимите 3" ще продължат три месеца, а екип от 100 български каскадьори подготвят уникални сцени за екшъна.

До дни екипът на продукцията, която снима във Варна, ще се премести в киноцентър „Бояна" в София.

„Непобедимите 3" е най-мащабната продукция, която е снимана у нас досега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай