Слай превръща Варна в Сомалия

Снимките на "Непобедимите 3" започват на 21 август на пристанището

Слай превръща Варна в Сомалия | StandartNews.com

Варна. Екшън, гонки с лодки и стрелби с автомати превръщат Варна в Сомалия според сюжета на холивудската продукция "Непобедимите 3". Снимките в морската столица, заради които Силвестър Сталоун вече е у нас, по предварителна информация ще бъдат на 21 и 23 август.

Първоначално бе обявено, че се търсят 400 статисти, но в последствие стана ясно, че ще се ползват двойно по-малко. Търсят се предимно афроамериканци. Кадрите ще се заснемат на пристанището, в корабостроителницата и в района около фара на Морска гара. Но за съжаление на варненци и феновете на Слай в града ще бъде вторият екип на лентата - каскадьори, дубльори и статисти. Сталоун ще се появи там на 25 август.

Екипът е наел 3 лодки RIB с надуваеми бордове, дълги от 6 до 7,5 м, бързо подвижни и не много скъпи. "Спазарихме се за наема с Киноцентъра в Бояна, но ние им правим и отстъпки като на наши партньори", обясни Никола Костов, търговски директор на LZ Яхтинг. Отначало от екипа са искали и скъпа луксозна яхта, но сцената с нея отпаднала. Тези, които ще влязат в кадър, в момента се декорират за гонките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай