Слай: По-силен съм в България

"Обичам Брус, но нещата просто не се получиха, Бандерас и Уесли Снайпс също идват, призна звездата

Слай: По-силен съм в България | StandartNews.com

София. Силвестър Сталоун пристигна в късния следобед у нас.

Рамбо слезе на випа на летище София в супер настроение и макар че беше скрит зад слънчеви очила, той се зарадва на посрещачите и топлото слънце. „Чувствам се по-силен съм в България. Харесвам хората тук, въздуха и виното", сподели Слай, доката двама едри бодигардове го заграждаха.

Той беше облечен в анцунг, маратонки и тениска на „Непобедимите", за снимките на чието трето продължение пристигна. Личеше си и лекият тен, който е хванал през ваканцията си. „Бях в Европа десет дни. Вече съм готов за екшън", разкри той. Папараците наистина го щракнаха преди дни с жена му Дженифър на луксозна яхта в Сен Тропе. Пристигането му у нас е първият му ангажимент след почивката.

Слай бе посрещнат лично от Ави Лернер, президентът на филмовата компания „Милениум", който е един от главните продуценти на третото продължение на „Непобедимите". Както в първата и втората част, така и сега пред камерата ще се съберат цяла тайфа мегазвезди. Сред тях са Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Джеки Чан, Чък Норис, Келън Лъц, Стивън Сегал, Мел Гибсън като лошия. Трябваше да участва отново и Брус Уилис, но преговорите със звездата от „Умирай трудно" не стигнаха до добро заключение, според слуховете, заради пари. „Обичам Брус, но нещата с него просто не се получиха. Мисля, че Харисън Форд, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс ще бъдат чудесни", коментира лаконично ситуацията Слай и така потвърди участието на Бандерас, който не беше много сигурен. Подобна мъжка компания не може и без секси дама. Този път главната роля е поверена на Мила Йовович. Ще участва и още една мацка – състезателката по ММА Ронда Руси. Очаква се Мила да пристигне първа от тайфата.
„Вероятно всички ще са вече тук до 25-и август. Започваме да снимаме на 19-и. Стартираме с големи бойни сцени", добави още Слай и заяви, че веднага се отправя към студиото, за да инспектира всичко, подготвено за екшъна.

Сталоун избра за режисьор на третата част младокът Патрик Хюз, за който това ще е втори пълнометражен филм и първи в голямото кино. Хюз е от известно време в България, за да подготви всичко за снимките. От българска страна му помага Веселин Караджов, който като мениджър „Продукция" отговаря и за организирането на терените извън столицата. Първата дестинация на холивудските звезди няма да е столичното студио, а пристанището във Варна, където явно ще има сериозни бойни сцени. „Ще останем 3 месеца", разкри Сталоун преди да се качи в черния „Мерцедес" и да отпраши към столичния квартал „Бояна", който вече му е добре известен. Има верятност той да отседне в някоя вила в околността, но има и запазено място в столичния хотел „Кемпински", където беше настанен предишния път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай