"Непобедимите" уплашиха рибата

Взривовете под Аспаруховия мост лишили въдичарите от улова им

"Непобедимите" уплашиха рибата | StandartNews.com

Варна. Взрив и картечен огън изправиха на нокти рибарите под Аспаруховия мост. Някои от тях веднага хванаха джиесемите да звънят на телефон 112, докато разберат, че наблизо се снима екшънът "Непобедимите 3". От трясъка и пукотевиците наоколо изчезна и рибата за дневния им улов.

Вторият снимачен ден на лентата е започнал отново в 5 часа сутринта, научи "Стандарт". Имало е взрив на джипове на кея покрай хангарите на корабостроителния завод "Булярд". Отломки от гръмналите автомобили хвърчали навсякъде. Слай останал много доволен, че една от сцените с много рискова каскада завършила супер. По-късно Джейсън Стейтъм "разстрелял" пленени от битката сомалийци. Освен наетите афроамериканци в масовите сцени играят и наши роми от "Максуда".

Най-вероятно в сряда екипът на Сталоун ще взривява и лодка в морето. Освен трите плавателни съда, които бяха наети за филма, купен е още един. В третия ден холивудският звездопад се пренася на пристанище Варна, като най-после е постигнато споразумение с порта. Снимките ще траят обаче само 6 часа - на 10-то корабно място, към което няма никаква видимост.

Героите са били много уморени след първия снимачен ден в понеделник и не са купонясвали вечерта, научи "Стандарт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай