Реал Мадрид и Севиля спечелиха големия турнир Powerade Cup, подкрепен от “Рефан България”

Реал Мадрид и Севиля спечелиха големия турнир Powerade Cup, подкрепен от “Рефан България”  | StandartNews.com

Испанският гранд Реал Мадрид и Севиля спечели най-големия турнир в Испания Powerade Cup за юноши родени 2004 и 2005 г., който се проведе в Барселона и бе спонсориран от пловдивската компания за парфюмерия и козметика REFAN. Столичани надделяха в надпреварата при по-малките, а Севиля при година по големите. Турнирът се проведе в две фази, като във втората участие взеха отборите на много именити тимове от Испания и Португалия. Освен Барса и Реал в турнира участваха още тимове на Валенсия, Настик, Химнастик, Виляреал, Севиля, Селта Виго, Корнелия, Майорка, Малага, Бетис, Еспаньол, Порто и други. Абсолютно всички деца участвали в двете фази на турнира получиха подаръци от световно известнатабългарска фирма. "Турнирът тази година бе с рекорден брой участници", похвали се директорът на Powerade Cup Давид Фернандес във facebook добави: " REFAN бе един от спонсорите ни. Компанията осигури много подаръци за всички. Благодарим за подкрепата на собственика на българската компания г-н Ангел Попов."

"Благодаря на всички, които подкрепиха турнира. Специални поздравления за шампионите в двете възрастови групи, както и на получилите индивидуални призове. Ще се видим отново догодина, за още красив футбол", заяви г-н Фернандес след края на турнира, който предизвика огромен интерес сред скаутските звена на грандове от цяла Европа.

Давид Фернандес е познат в България от посещението си в Пловдив, когато в продължение на една седмица тренира деца от школата на Локомотив. Той е награждаван за работата си с подрастващи лично от Дел Боске. В Пловдив Фернандес бе представен на специална пресконференция на Лаута, а посещението му бе със съдействието именно на „ Рефан България". Специалистът бе под тепетата в компанията на още един испански млад треньор, както и заедно с изгряващата звезда на Барса - Айтор.

Наскоро двама от новите шефове на Локомотив Пловдив посетиха няколко школи в Каталуния, за да се запознаят с работата и методиката в тях. Давид Фернандес и Ангел Попов бяха домакини на това посещение. Не е изненада съпричастността на Президента на REFAN към тази мащабна международна изява. Той е известен със своята безрезервна подкрепа към спорта, която вече премина границите на България, за да остави благородна и трайна следа със щедрото си дарителство и в страната на Апенините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай