Вижте "американската" вила на Ани Салич

Медии лъжели за баснословната й заплата от 18 000 лева

Вижте "американската" вила на Ани Салич | StandartNews.com

Вилата на тв водещата Ани Салич в Рударци е като извадена от американските филми, където къщите приличат на картонени, показва снимка на къщата, наричана „палат“ от много български медии.

“Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18 000 лева, за апартаменти, които имам в София и по света, палат в Рударци и “Волво” за 100 хиляди. Няма такова нещо! Моят палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 г. и оценена от застрахователите ми за 10 хиляди евро. Работя всеки Божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща, плащам си данъците и се грижа за семейството си”.

Това написа Ани Салич в социалните мрежи по повод твърденията, че имала къщи в Белград и Благоевград и била на първо място по имоти сред телевизионерите. Като доказателство за думите си Салич показа дома си и талона на автомобила си в интернет.

“Служител съм на частна медия с прозрачни собственици – успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра. Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това – да имат стотици хиляди читатели тези вестници? Няма да разбера. Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук, на земята, а не на небето”, бясна е тв водещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай