Секс играчки за губещите на Оскарите

Секс играчки за губещите на Оскарите | StandartNews.com

"Губещите" на Оскарите и тази година ще получат атрактивни награди, които впечатлиха за пореден път филмовите фенове. Номинираните за награда, които се разминат от приза обаче няма да си тръгнат със сведени глави благодарение на така наречените подаръчни кошници, които включват вибратори, почивки, СПА и много други.

Лосанджелиската фирма "Distinctive Assets", която раздава подаръците независимо от Академията, се е погрижила за комфорта на актьорите без да си поставя каквито и да било граници.

Една от изненадите е процедурата O-Shot, известна още като инжекция за оргазъм-"вагинално подмладяване". Според сайта на компанията, която я предлага, при тази нехирургическата процедура се инжектира богата на тромбоцити плазма, която от своя страна стимулира производството на стволови клетки и изграждането на по-млада тъкан.

Освен инжекция за оргазъм, сред подаръците в тазгодишните кошници за разминалите се престижното отличие номинирани актьори и режисьори има луксозна почивка в Тоскана, изработена по поръчка сребърна огърлица и вибратор.

Сред другите подаръци на обща стойност от 125 хил. долара са включени:

- ВИП транспорт от Silverstar по всяко време на денонощието с автомобили "Ауди" на стойност 20 хил. долара;

- Персонален хороскоп, уроци по самоконтрол и др. за 20 хил. долара;

- Домашна СПА система за пълен релакс у дома на стойност 5060 долара;

-10 тренировки с персонален фитнес инструктор, които струват 900 долара;

- Луксозна почивка в Тоскана,

- Изработена по поръчка сребърна огърлица

- Вибратор.

И още ваучери за пътувания, произведения на изкуството от млад художник, 10 хил. долара дарение за организация за защита на животните, преносима камера за заснемане на лични изживявания и много други.

Това обаче не са първите нестандартни процедури, предлагани в подаръчните кошници. Миналата година номинираните получиха хапчета за отслабване и роботизирана система за присаждане на коса. През 2012 г. на претендентите, които не спечелиха "Оскар"-и, беше предложена възможността да се подложат на неинвазивно отстраняване на мазнините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай