Какво говорят числата на партиите за вота според Дънов. Знаците от съдбата

Една партия ще се жертва на вота, друга - пази божествената съкровищница

Какво говорят числата на партиите за вота според Дънов. Знаците от съдбата | StandartNews.com

Какво говорят числата на партиите за извънредните парламентарни и европейски избори на 9 юни? Учителят Петър Дънов има цяла философия за силата на числата и заряда, който носят те.

ВИЖ ОЩЕ: ЦИК изтегли номерата на партиите за изборите. Кой сега е номер 1? (ВИДЕО)

Според Дънов единицата, с която Има такъв народ ще играе на вота, е най-голямото и най-доброто число. То носи в себе си Божественото начало. Който е орисан с него ще дава.

Тройката, паднала се на Синя България, е спасителното число. То съдържа в себе си закона на равновесието. В тройката в единство живеят надеждата, вярата и любовта.

Числото девет, с което „Солидарна България” на Ваня Григорова и Мая Манолова ще се явят пред изборателите, е числото на възвишеното. То повелява светлина в умовете и мир Божи в сърцата.

12 – номерът на „Възраждане” символизира водещото мъжко начало, биткаджийско число. Но и число на разума. Числото 12 играе важна роля в живота. Имаме 12 месеца, 12 зодиака, 12 израелски племена, 12 врати в Откровението на Йоана и т. н.

Трудно число се падна на „Продължаваме промяната”. 14 според учението на Дънов е числото на саможертвата.

С царското число 22 върви напред ГЕРБ. То съдържа божествената сила в себе си.

За БСП съдбата отреди № 24 – символът на духовните сили и протекцията.

А за ДПС жребият показа № 28 – числото на провидението. То обаче носи огромния заряд на двойката. Представлява две на втора, плюс две на трета, плюс две на четвърта степен. А двойката е едно от най-силно заредените енергийно числа. Числото 2 представлява божествената съкровищница - богатствата, които Бог раздава.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай