Фермата - финалът! Битките свършиха, Кирил води (ОБНОВЕНА)

Победителят взема 100 000 лева

Фермата - финалът! Битките свършиха, Кирил води (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Кирил поведе след края на битките в грандиозния финал на "Фермата". Победителят ще е ясен малко преди 23 ч. Той ще получи 100 000 лева.За първото място се борят самоуверената водачка на високопланински камион Живка, наперената собственичка на салон за красота Мартина, саможивият актьор Кирил и уравновесеният бизнесмен Пламен, а зрителите ще могат да гласуват за своя фаворит.

На Арената в първа битка излязоха двамата мъже – Пламен и Киро, и двете жени – Живка и Мартина, които бяха по-добри от конкурентите си и оцеляха докрай в риалитито. Те коваха дъски за мост, цепиха рипловици и стреляха с пясъчни торбички в кофи. По-добри в надпреварата бяха Мартина в женския дуел и Киро в мъжкия. Те спечелиха по 10 точки.

Във втората битка, където участниците цепиха дърва и ронеха царевица отново победители станаха Живка и Киро, спечелвайки по още 10 точки.В третата битка победители станаха Живка и Кирил, вземайщи още 10 точки.

Така след края на битките Кирил  поведе във веменното класиране с 30 точки. След него се нареди Мартина с 20. Трета бе Живка с 10 точки, Пламен остана с 0 точки. Живка обаче стана абсолютен рекордьор в симпатиите на участниците от Фермата в предишните сезони. Тя взе 5 от възможните 6 медала, пресъждани от старите фермери, Киро получи един.

Резултатът зависи от гласа на фермерите от всички шест предишни сезона, резултатите от битките и най-вече гласуването на зрителите. Телефонните линии са отворени. Краткият номер за Пламен е 1633, за Кирил - 1634, за Живка – 1635 р за Мартина - 1636.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай