Неделя,

Ето кой събра Кобрата и Андреа

От: Агенция Стандарт -
6914
Ето кой събра Кобрата и Андреа
A
A
A

Кубрат Пулев и Андреа се събраха. Боксьорът уважи рождения ден на таткото на певицата - Румен. Родителят на блондинката вдигна купон по случай 61 години от рождението си. Партито бе в елитен столичен ресторант. На него присъстват семейството на певицата - майка й Михаела, брат й Йордан, част от най-близките приятели на таткото, както и няколко доверени хора на изпълнителката.

„Кубрат много уважава татко. Те си останаха добри приятели. Това е причината да присъства на празника на баща ми", коментира Андреа пред столичен всекидневник.

Андреа не пожела да коментира в какви отношения е с Кобрата. Двамата се разделиха преди повече от година. Певицата запечатва емблематични кадри от купона на родителя си в интернет. Блондинката сподели с феновете си видео с избрани моменти от празника на обичания си родител.

„Всеки ден за нашето семейство е празник. Обичаме те безкрайно много, татко", казва по адрес на баща си Андреа.

Певицата коментира и наболялата за всички музикални артисти тема със затворените нощни заведения. Според Андреа е леко нечестно всички да могат дa работят, а само изпълнителите - не.

„Липсва ми да виждам феновете си. Липсва ми и сцената. Надявам се до зимата всичко да отшуми и отново да съм с почитателите си и да пея в пълни заведения", добави още Андреа, която продължава да прави фурор в чужбина.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com