Неделя Щонова проговори за "Денсинг старс". Разтърсваща изповед

Не можех да отворя хладилника и вратата на колата, сподели тя

Неделя Щонова проговори за "Денсинг старс". Разтърсваща изповед | StandartNews.com

Любимата на цяла България д-р Неделя Щонова проговори за болезнената страна на култовото шоу „Денсинг старс”, в което трупа овации с партньора си Атанас Месечков. Двамата са фаворити на публиката, журито също не пести овациите и оценките си за тях.

Тежка травма е претърпяла обаче д-р Неделя Щонова в "Денсинг старс", разказа самата тя пред bTV.

"Зад това, което гледат зрителите, има много болка и травми. Досега не го споделях, защото не знаех как зрителите ще го изтълкуват. Дали няма да кажат: "Тя опитва да буди състрадание". Имах кръвоизлив в двуглавия бедрен мускул, имаше съмнение за руптура на капсулата на бъбрека и най-трудния момент - съмнение за фрактура на реброто. Отидох в гръдна хирургия за снимка. Не можех да отворя хладилника и вратата на колата”, изповяда се Щонова.

„Наоколо хората ме питаха какво правя. Казах, че имам съмнение, че няма да мога да говоря. Жената там беше с перука заедно с детето си за преглед за пневмония. Тя ми каза, че няма да имам фрактура и ще играя във вторник. Това е урок по трудолюбие", обясни Щонова.

Тя разказа още, че е много активна, кара ски по черни писти, но никога през живота си не е имала толкова контузии, колкото от януари насам - когато започна "Денсинг Старс".

В живота д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков творят добро, а на дансинга се раздават с цялото си сърце.

 

Неделя Щонова е родена в Пловдив. Като дете живее със семейството си в Мозамбик. Свири на пиано, танцува балет. Д-р Щонова е специалист невролог и се занимава с аналитична и когнитивна психотерапия. Има специализации в Ню Йорк и Париж.

От 24 години води телевизионни предавания за здравна култура. Последното - "Светът на здравето", се излъчва в ефира на bTV всеки уикенд преди обедните новини. За работата си д-р Щонова има множество награди, сред тях и "Чудотворният просветител" за цялата  своя дългогодишна работа за съхраняване духовността и здравето на нацията.

Преди три години излиза дебютният ѝ сборник със 75 истории - "Хвърчило към рая". Омъжена е и има дъщеря - Лилия Сапфира.

Д-р Щонова е един от претендентите за голямата награда в бляскавото шоу "Денсинг старс", а партньорът ѝ в покоряването на сцената е Атанас Месечков.

Той е шампион на България и на Балканите по спортни танци. Дипломиран хореограф по танцов театър. Представял е България на редица световни първенства. В момента е маркетингов директор в една от най-големите генетични лаборатории в България. Посвещава време и на редица социални каузи и теми, свързани със здравето. Със съпругата му Кремена отглеждат заедно четири деца.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Румен бързанов
преди 1 седмица

Еми тая моя колежка е не малко а много лудичка на мен така ми изглежда то винаги така ми изглеждало но сега съвсем така ми изглежда нещо определено както казват сеене те и хлопа в главата

Откажи
Един
преди 1 седмица

Ае малко и е популярността,и чий го търси там.Ае да не реве много като довица за........

Откажи
Йокин
преди 1 седмица

Ако я питаш,що се е,,хванала на хорото "штъ изкарат,Най,най,най...Ако й дадеш,Сърп и Паламарка,ДА ОЖЪНЕ ПЕТ ДЕКАРА,ДАЛИ ЩЕ РИВЕ???

Откажи
Рашку
преди 1 седмица

Завистници сте

Откажи