Баба Яга победи: Боби Турбото излезе на върха

Невена Цонева и Християна Лоизу очаквано излязоха от костюмите на Булката и Хищницата

Баба Яга победи: Боби Турбото излезе на върха | StandartNews.com

Баба Яга триумфира в "Маскираният певец" 2. На върха се оказа Борислав Захариев от Сатиричния театър - това бе прогнозата и на "Стандарт". „Изминах дълъг път на тази сцена. Доказах, че Баба Яга не е страшна и зловеща, а весела и сладка симпатяга, обичаща сцената. Превърнах я в супергероя на „Маскираният певец“. Най-трудно ми беше да се крия. Благодаря на всички, които обикнаха Баба Яга и ме подкрепят!“, сподели актьорът, познат на широката публика като Боби Турбото, малко преди да изпълни „'O sole mio“ все още в роля. "Огромно благодаря на Маги, че ме покани в този формат и на Кремена за невероятния костюм. Дори си направих Instagram. Човек никога не трябва да се отказва, промяната е възможна, но в нея трябва да има вяра и светлина. Обичам ви", каза развълнуваният шампион на финала.

Панелът обаче се изложи - след като няколко предавания бяха убедени, че Борислав Захариев е Баба Яга, на финала обърнаха плочата под влиянието на Владо Пенев. Той изведнъж реши, че това е Александър Сано, тъй като сред уликите имало словосъчетанието "диви и щастливи" - както се знае, така се казва едноименният филм с  продуцент Саното.   

Невена Цонева - страхотната солистка на "Ку-бенд", която беше разпозната още от самото начало на шоуто, се измъкна от розовите воали на Булката, спечелвайки второто място. Гласовитата брюнетка призна, че само гаджето й е бил наясно с превъплъщението й.  Невена показа уникален професионализъм по време на предаването - тя не се отказа да бъде перфектна, въпреки трагедията, която я сполетя - баща й почина в разгара на надпреварата.        

"Щастлива съм, че ме разпознахте, защото малко са разпознаваемите изпълнители. Ценя трудът на целия екип зад сцена. Изключителна организация", категорична бе финалистката Цонева.

След бурния екшън на почетната трета позиция се оказа Хищницата - Християна Лоизу, очарователната и гласовита кипърка, която вече повече от 10 години живее в България. Това бе и хипотезата на "Стандарт". Устремена към победата, Хищницата изпълни изключително парче на кралицата на соул музиката глас Арета Франклин - „Think“.
„Това музикално и тайно пътешествие е нещо, което никога няма да забравя", призна тя. Момичето от острова на Афродита идва тук преди две петилетки, за да учи оперно пеене, влюбва се в страната ни и остава. Тя се ползва с изключително добро име сред гилдията на музикантите. Преди време участва в мюзикъла "Исус Христос супер звезда", маестро Пламен Карталов остана възхитен от вокалните й качества и я покани да влезе в ролята на Кристин във "Фантомът на операта". Междувременно Християна се загаджи с Боби Стар от екипа на Слави Трифонов, но избягва да коментира личния си живот. Сред уликите имаше много показателна цифра - 1663. Оказва се, че това е разстоянието в километри между Ларнака, където е родена Християна, и София.

"Най-трудно ми беше да се скрия, защото съм много открит и откровен човек. Обикнах образа си, въпреки че нямам нищо общо с него. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха в този приказен път. Този образ беше много отговорен. Трябваше да поддържам фигурата си, но и да съм достатъчно подвижна", сподели Християна. 

Старт на шоуто даде любима маска от миналия сезон – Бикът. Отдолу се оказа сценаристът на "Маскираният певец" Влади Априлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай