PSS забиват на рождения ден на Sofia Live Club и във Fans

PSS забиват на рождения ден на Sofia Live Club и във Fans | StandartNews.com

Приятели и гости на Sofia Live Club ще се съберат за рождения ден на клуба на 15 май, петък, в ритъма на рока на група PSS.

На концерта пък в събота, 16 май, в столичния клуб Fans ще ги слушаме на живо заедно с колегите им от „Нова крайност" и "Digital Shadows". Събитието започва в 19.30 ч. Очаква се трите банди да изпълнят клуба с музика „за душата и погото", с много усмивки и здрави жици.

PSS ще представи за първи път акустичен вариант на своя хит „Не го мисли" на живо в предаването „Джиджифил" по радио София, БНР, на честота 94.5, 14 май, четвъртък, от 19ч.

PSS (Сандра Петрова - вокал, Лени- китара, Константин Савов - барабани и Светослав Димитров -бас) стоят зад първия лайф Youtube концерт в България. Познаваме ги с хитовете „Мечта", „Не го мисли" и „Краят на дъжда". Звученето им все повече се ориентира към модерния хард-рок и допълва водещата концепция на PSS да се придържат и да върнат аналоговото звучене. Ще го чуем в следващото парче, което е в начална фаза на продукция. В момента групата записва барабаните по интересен винтидж начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай