Плащаме с фестивални карти на Спирита

Плащаме с фестивални карти на Спирита | StandartNews.com

Ако стягате багажа за Spirit of Burgas, забравете парите в брой. Те няма да ви трябват. Вместо банкноти ще трябва да си осигурите фестивална карта, предупреждават от община Бургас. Фестивалната карта ще бъде единственото средство за разплащане в рамките на фестивала SPIRIT of Burgas. Картите са безконтактни и могат да бъдат зареждани, проверявани за наличност и да се възстановяват суми по тях по всяко време докато тече фестивалът и до 1 час след приключването му на 09.08! Картата е валидна само в рамките на фестивала и след това остава за клиента.

Основните пунктове за фестивални карти ще се намират веднага след зоната за проверка на билети, но такива ще има и във фестивалната зона на плажа.

При получаването на карта се заплаща 1 лев такса за обслужване, а при зареждането й не се дължи такса.
Минималната сума за първоначално зареждане е минимум 20 лв, а максималната е 200 лв. При допълнителните зареждания няма ограничение за сумата.

При всяко зареждане на пари, клиентът получава касова бележка за сумата на заредените в картата пари и общото салдо в момента. Изключително важно е бележката да се пази, защото съдържа номера на картата и в случай на проблем с чипа или друг дефект, парите може да се прехвърлят в нова карта.

Клиентите ще могат да проверяват наличността по сметката на всички терминали, разположени на баровете в рамките на фестивала, като на дисплея се изписва наличната сума. При покупки от бара не се издава бележка, но се изписва сумата, която се отнема от наличността по картата.

Неизползваната сума може да се изтегли от пунктовете за фестивални карти по всяко време, както и до 1 час след приключване на фестивала на 09.08 (неделя сутрин).

Една и съща карта може да бъде използвана от няколко човека. Ако сте голяма компания, може да заредите само 1 карта и да пазарувате с нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай