Лепа Брена се кипри като рокерка

Лепа Брена се кипри като рокерка | StandartNews.com

Ще те изям, каза й Слави Трифонов в шоуто си

Юголегендата Лепа Брена се появи в София само с един куфар и облечена от главата до пети в кожи, като истинска рокерка. Огромен шал бе увит артистично около врата й. След като отдъхна в хотела си, тя гостува на Слави Трифонов. Той се учуди как така все още е толкова красива, а тя му отвърна, че е мъжкар.

"Спомням си концерта в София, с хеликоптера, цялата атмосфера и как се чувствах след това. Артистите живеят за подобно признание. Миналата година имах кофти период. Два пъти счупих една и съща ръка, два пъти ме оперираха. След втория реших изобщо да не плача, а да изляза като победител от ситуацията и затова съм тук", разказа Лепотицата. Понеже е чупила и левия си крак, тя си обяснява всичко с факта, че мозъкът й е "по-бърз от движенията", които прави. Слави упорито я разпитваше какво е любовта. Накрая тя му каза, че се чувства като агне, а той е вълкът. "Ще те скъсам, ще те изям", закачи я Дългия.

Лепа вече иска да прави любовни балади, защото и без друго имало изобилие от песни, в които на почит е агресивният секс. Тя свежда всеки мъж, който би могла да хареса, до ключова характеристика - преди всичко да е добър човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай