Сензация от Цветан Цветанов? С кого отива на избори

Хвърли бомба в тв ефира

Сензация от Цветан Цветанов? С кого отива на избори | StandartNews.com

„Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ може да са първа политическа сила на 2 април“, това заяви председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов пред „Бъгария он еър“. И с коментара си за двете партии остави публиката да гадае дали ще се присъедини към обединението или не.

По думите му обединението на ПП и ДБ би имало по-голям шанс, ако обере периферия от партии и сдружения, като по този начин ще вземат вота на тези, които не гласуват. 

„От Републиканци за България направихме нашия избор с неучастие в предишните предсрочни парламентарни избори. Подкрепихме както „Продължаваме промяната“, така и „Демократична България“. Специално в Шумен имахме сериозно организационно участие. С подобна нагласа сме да ги подкрепим, защото колкото и да казват някои, че може би не е най-доброто, което имаме, аз мога да кажа, че в момента на политическата сцена по-добро няма, за да се създаде енергия за промяна, която трябва да се случи“, заяви председателят на партията.   

Според Цветанов предстоящите предсрочни избори няма да решат политическото бъдещето, а местните избори на есен. При липсата на редовно правителство и редовен кабинет това би довело до „фундаментални грешки“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай