Сряда,

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /14 до 20 април/

От: Администратор -
A
A
A

Честито! Средата на април е. Очакват се положителни вибрации, излъчвани от аспекта Юпитер/Плутон. Те ще ни подтикват и инициират за действие. На 14 и 15 април бъдете смели. Нямам нищо против срещу намерения, включващи риск. През седмицата се наблюдава положително настроение в партньорските отношения, което определено може са се свърже с присъствието на хармоничната връзка Венера/Марс.

Любовните чувства преживяват подем. Партньорите правят планове за бъдещето. Мнозина ще се решат на обвързване, други ще направят или ще получат предложение за връзка.

На 16 април е новолунието за месеца. То има непредвидим характер и е необходимо да се постави знак за внимание пред тази дата заради намесата на "уранови" вибрации в нейната атмосфера. Към това се прибавя блокиращата енергия на преминаващия към директен ход Меркурий. Не е изключено драматични събития като терористични удари и неочаквани събития да придружават новолунието.

Марс/Сатурн са в аспект, който не им дава покой и те се борят за надмощие, но без да се противопоставят един на друг - използват чужда сила и търсят подкрепата на другите планети. Така извикват у нас, достигайки до душата, чувство на състрадателност и съпричастност, променят картината на възприятията ни.

Ще си позволя да спомена, че 18 април е неподходящият ден за извършване на важни финансови операции. Причината: планетите съдават у нас чувството на несигурност, подтикват ни да действаме хаотично. Нищо чудно да се люшкаме между еуфория и песимизъм, а поведението ни да издава повишена нервност.

По време на покупки и докато планираме инвестиционните си намерения, определено ще сме склонни да гледаме с оптимизъм цифрите, както и да надскачаме реалните си възможности.

Емоциите ни подтикват да сме взискателни към околните и безкритично щедри към себе си.

Овен
Посветете се на семейството

Вие се държите настрани от суматохата на работното място и вкъщи, спасявайки се със самостоятелни и приятни занимания. Това е отлична част от месеца за сериозни занимания. Вие подсъзнателно го усещате и искате да се насладите на няколкото дни спокойствие. Убедени сте, че може да си го позволите. Приемете казаното по-горе като звездна препоръка. Предлагам ви да се посветите на семейно-домашните, на партньорските или на родителските отговорности. Така си гарантирате чувство на задоволство. То ще ви е необходимо да подплатите с увереност действията си в професионално отношение на следващ етап. Надявам се да почувствате, че вашата връзка/брак имат нужда и от разпалване на страстите в любовта. През свободните си часове обмислете нещата. Може би ви е потребна стратегия. Избистрете я през уикенда.

Телец
Юпитер е на ваша страна

Приготвили сте се да реализирате печалби в и с дейността си. Не признавате компромиси. И сте на прав път, тъй като между 14 и 16 април получавате възможно най-полезната в това отношение подкрепа - тази от страна на Юпитер: той увеличава апетита ви, прави ви смели мечтатели и осигурява път за реализация на плановете ви. Ако към всичко това, за което ви предупреждавам, прибавите великодушие и щедрост, няма как да не си помисля, че получавате нечия подкрепа. Сигурна съм, че тя няма да е само от страна на обстоятелствата. В личния си живот ще изпитвате желания и най-вече необходимост от съвместно преживяване или съпреживяване на вашите успехи. Вие търсите взаимност.

Близнаци
Пригответе се за промени

При вас всичко през този период ще е различно, ще настъпят много промени. Някои ще са наследено положение от предходната седмица. Други ще са съвършено нови. Мнозина Близнаци ще се решат да пътуват и така да изпълнят със съдържание желанието си за промяна. Други съзнателно ще реорганизират делника си, за да реализират мечтаното съвместно начинание. Активността ви трябва да е насочена към уплътняване на съществуващите контакти. Вярно, че е приятно да правите неща за други хора и да ги зарадвате, ако те ще го оценят, но като чета препоръките за периода, бързам да поясня, че с действията и решенията си по никой начин не трябва да утежняване бюджета си. Припомням ви за последствията от описаната планетна връзка Венера/Марс в присъствието на Юпитер. Запознайте се с подробностите от въведението.

Рак
Живейте за момента

Вие изглеждате изключително концентрирани. Венера/Марс и Юпитер ви подтикват да сте нащрек по принцип. Предупреждавам ви, че след 18 април трябва да помислите как да се стегнете и да се спретнете за работа по изоставащите дела, за да не се удвоят проблемите ви. Другата линия от поведението ви, която задължително трябва да бъде контролирана през първата половина на периода, е разходната. Няма как да развържете кесията си и след това да не се затюхкате, че не можете да "попълните" отворилите се дупките в бюджета. Последните два дни, 19 и 20 април, ще са най-приятните и в същото време ще са динамични и трудно предвидими. Много неща ще изглеждат след това по различен начин. Не пропилявайте времето си в мечти и надежди.

Лъв
Доверете се на интуицията

Предусещате, че към вас се носи нова вълна на промени и идеи, които вълнуват не само вас. Веднага се досещате също, че в този момент най-вече имате нужда от интуицията си. Точно така си е. Това е задачата ви от първия работен ден. Следователно, през уикенда си намерете пристан, който да е подслон за вас и вашите размисли и да е заветно място, далеч от суматохата на празниците. За да го постигнете, определено ще се нуждаете от съзнателна, волева реакция. Ако сте си поставили за цел да защитите своите пари от променливостта на обстоятелства, важно е да се съобразите с казаното в общия текст за въздействието на аспекта Венера/Марс в присъствието на Юпитер. Може би е време да се огледате за подходяща инвестиция. Ако вашето заплащане е ниско или сте застрашени от орязване на заплатата, предлагам ви да пуснете в ход своите козове. На 19-20 април потърсете допълнителна или нова работа.

Дева
Проявете емоции и артистичност

Нямате основания за оплаквания, поне що се отнася до развитието на вашите професионални дела. Присъстват нови инициативи, които в близко бъдеще ще разширят бизнеса ви. Но вашият поглед е отправен другаде. Вие се вълнувате от чувствата си и се питате какво изпитва партньорът. Любовните дела, семейните задължения и радостите в тесен кръг са в центъра на намеренията ви около 14 и след 17 април. Ако се питате дали не сте нарушили баланса между отдаване и приемане - на дълг, задължения, отдаденост - означава, че се вълнувате за преценката си и че нямате намерение да позволите на съдбата да се намеси в управлението на живота ви. Смятам, че това ви позволява да проявите повече свобода в действията, както и емоционалност и артистизъм. Това решение е изключително важно за вашите лични и интимни отношения. Така вдъхвате надежда на връзката си, на брака си.

Везни
Време ви е за ваканция

Венера/Марс сключват труден за възприемане от вашето рождено Слънце аспект. Редно е поради тази причина да бъде разглеждан внимателно и отделно. Аспектът Венера/Марс е в състояние да ви донесе здравословни неразположения. Причината – налага се да обобщя така, е в нарушения ритъм на вибрациите на тялото, което реагира прекомерно и емоционално на външните дразнения. Ако ви се иска отдих, позволетете си го. Все така не се чувствате готови за активности и не сте в борбено настроение, затова не се насилвайте. Замисляйте се дали не пренатягате бурмите на енергията си и дали не се претоварвате? В процеса на търсене на отговори ще се разбере дали не превръщате в самоцел от желанието си да сте във форма? Реагирате ли нервно или сприхаво, явно сте подвластни на описаните въздействия. Моля, замислете се.

Скорпион
Контролирайте страстите

Вие сте във вихъра си, а любовните отношения са вашата стихия. Въздействието на силните вибрации от страна на Юпитер придават особено очарование на поведението ви. Мнозина са и онези, които заедно с любовните стремежи замислят смели нови професионални проекти. Някои от вас смятат, че се нуждаят от реорганизация на живота си, поради което живеят напред във времето и пренебрегват обичайните си задължения. В предвижданията за седмицата според звездните предписания присъства задължението да съхраните семейното спокойствие. Вие обаче настоятелно подчертавате своето мнение и отстоявате правото си на свободни решения. Няма да е лесно да съчетаете двете линии. Все пак опитайте. Дните от 17 до 20 април посветете на тази задача, като не давате воля на страстите си и най-вече на ревността си.

Стрелец
Не смесвайте чувства и логика

Неспокойни сте. Ретроградният Меркурий подбужда енергията ви, зареждайки ви с желание за пътувания, промени и спортна активност. Единствено на 15 и на 16 април, докато трае новолунието и Меркурий преминава към директен ход, бъдете внимателни - възможно е поради превъзбуда или прибързаност да се ударите, да паднете. В професионален план също има промени. Те се случиха в последно време и промениха вашия бизнес план, а и заплащането ви. Според звездните вибрации, редно е да продължи с доказване на способностите и креативността си. Надявам се, че през дните от 17 до 20 април ще прозрете какво се очаква от вас. За целта си забранете да смесвате емоции и логика. През периода не се препоръчва да се доверявате или да доверявате тайните и подготвяните намерения пред когото и да било. Стриктно подбирайте своите слушатели.

Козирог
Докажете се

Звездната характеристика на периода позволява изяви, поощрява смелите стъпки в бизнеса. Вие сте отворени за новото и можете да постигнете много, ако използвате своите познания без да се притеснявате от евентуални грешки. Това, че ще сте разкрепостени и готови да контактувате, ще се хареса на околните и те ще проявят желание да ви подкрепят във вашите акции. Сигурна съм, че между 17 и 20 април трябва да потънете в ежедневните дела и да се справите с онези от тях, които до момента сте отбутвали или отлагали. Точно на посочените дати на мнозина ще им се наложи да доказват способностите си пред авторитетни и високопоставени лица. Трябва да сте готови да поемете следваща порция отговорност по отношение на работа, професионални задачи, ако искате да се докажете.

Водолей
Не бързайте с изводите

Не плувате в свои води. Няма нищо страшно - това е само за няколко дни и отминава след 17 април. Точно защото не сте в добра кондиция, се хвърляте през глава от идея към идея. Трудният за вашия рожден знак аспект Венера/Марс създава емоции, които вие разбирате превратно. Те не ви защитават от прибързани действия. Дори напротив - подтикват ви към тях. Към това се прибавя опасността от силно емоционални реакции на събития и случки от реалността на делника, тъй като от 14 до 16 април дните се управляват от Уран и ретроградния Меркурий. Те ви подтикват да прибързвате със заключенията. Предлагам всеки да си направи съотвените изводи от прочетеното и да не позволи силните енергии от страна на цитираните транзити да го подведат по отношение на избора на поведение.

Риби
Не се правете на арбитър

През идните дни събитията ще изпробват вашите способности правилно да анализирате обстоятелствата. Не на шега ще изпитате затруднения. Първи ще отчетат смущението ви вашите близки и ще ви подкрепят със съвет. Вие се радвате на хармония в личен план и интимните отношения са спокойни. Предлагам дните от 17 до 20 април да прекарате в тесен кръг, като съзнателно ограничавате другите си контакти. Ако на работа някой се нуждае от вашето присъствие или подкрепа, моля, направете нужното, но си запазете мнението за себе си и не се включвайте в спорове, не се поставяйте в ролята арбитър. На 15 и на 16 април съчетанието на новолунието с директен Меркурий, допълнено с вибрациите на Уран от знака на Овен са в състояние да ви подскажат какво ви очаква в личния и професионалния живот. Имате време да се огледате и да изберете подходящия ден за една важна стъпка/ решение.

Тагове:

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички