Гражданска инициатива помага за Великден на хората в две български села

Даряват консерви

Гражданска инициатива помага за Великден на хората в две български села | StandartNews.com

Гражданска инициатива подпомага за Великден на хората в две български села. "За пореден път организираме нашата дарителска акция в село Бяга и село Козарско.

За предстоящия светъл празник Великден искаме да дарим консерви и всякакви трайни продукти, с които ще подготвим пакети за нуждаещите се.", е обявено на страницата на подкаста "Консервите".

Всеки, който иска да е част от инициативата, може да посети днес паркинга на магазин МЕТРО на "Цариградско шосе" в 17:00 ч. Там има установен сборен пункт, където могат да бъдат дарени консерви и други трайни продукти. Те ще бъдат дарени за предстоящите Великденски празници на нуждаещи се в селата Бяга и Козарско.

За тези, които желаят да дарят средства за подпомагане на нуждаещите се, също има осигурена възможност. Организаторите информират, че желаещите дарители, които искат и могат да донесат даренията си директно в селата на 1 май по време на посещението в двете села

Целта на инициативата е да се подготвят пакети за нуждаещите се, в които да има достатъчно от най-необходимите неща за празника.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай