Маги в шок след "Ергенът". Призна за Алек

Той се отрече от всичко, сподели 36-годишната дама

Маги в шок след "Ергенът". Призна за Алек | StandartNews.com

Магдалена Томова, финалистка в трети сезон на "Ергенът", гостува в „Преди обед“, за да сподели пред Яна Донева емоциите след неочаквания финал на романтичното риалити.

„Миналата седмица Алек ти гостува тук, в това студио, и беше много по-различен. Видях един човек, когото не познавам. Категорично! Бях му простила, но след всичко това, което чух, все още не мога да простя. Той се отрече от всичко“ – сподели 36-годишната дама, която е управител на столично заведение.

„Няма сценарий в предаването. Никой не може да ти каже какво да говориш. Алек не ме е карал да се чувствам несигурна в чувствата му. Но тук, при теб, усетих, че се отрича от всичко.

Било му много трудно да държи усмивката на лицето си, а аз вярвах на тази усмивка. Срещите с него ме зареждаха. Вече не вярвам на нищо, което се е случило. Александър тук, в това студио, ми отне всички спомени, които исках да запазя“ – призна Магдалена пред Яна Донева.

Тя добави, че не би потърсила Алек.

„Три месеца надскачах себе си, защото в реалния живот не правя първата стъпка. Открих се напълно пред него. Ако се видим случайно на улицата, няма да кажа нищо, достатъчно говорих 3 месеца. Ще се опитам да слушам, макар че едва ли бих повярвала на думите му“ – сподели Маги.

Тя допълни, че с Алек не са се виждали от финала на снимките в Родос.

„Не го упреквам за решението му. Просто съм шокирана от това, което чух тук, в студиото“ – обобщи темата Магдалена, която в началото на романтичното риалити получи от Ергенът специалната розова роза за най-добро първо впечатление.

„От тази роза започнаха проблемите, защото другите момичета видяха, че той има по-специално отношение към мен. След като изгледах епизодите, съм изненадана какво са коментирали дамите по време на синхроните. Изненадана съм много и от Надежда“ – коментира финалистката Маги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай