Цеца отказа 250 бона на роден богаташ

Цеца отказа 250 бона на роден богаташ  | StandartNews.com

След като Цеца Величкович обяви концерт у нас за идващото лято, е била затрупана от оферти от заможни българи, които мечтаели да им пее - "на ухо" или на купон. Те се надпреварвали да канят примата на балканската музика и давали мило и драго да чуят как сръбската певица изпълнява хитовете си само за тях.

Баснословните суми обаче не склонили Цеца. Из светските среди се шушука, че най-високият хонорар бил от четвърт милион лева, предложен от виден нашенски бизнесмен. Цеца учтиво отклонявала специалните покани и горещите молби с думите, че който желае, може да я чуе на стадиона в Несебър на 21 август.

Тези дни тя отново припомни, че ще даде най-доброто от себе си, за да зарадва верните си поклонници. Цялото внимание на звездата е насочено към зрелището в Несебър - очаква се то да бъде едно от най-запомнящите се за годината.
Билетите вървят между от 30 и 50 лева.

Миналия ноември Цеца подлуди феновете си в "Арена Армеец". Още тогава стана ясно, че скоро отново ще се появи у нас. По време на престоя си Цеца ще отседне в шикозния комплекс "Елените".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай