Славин открива големия концерт на "Фондацията" във Варна

Славин открива големия концерт на "Фондацията" във Варна | StandartNews.com

На 11 декември победителят от третия сезон на X Factor Славин Славчев ще открие първия голям концерт на "Фондацията" във Варна, където е роден и самият той. В обновената зала "Конгресна", варненци ще посрещнат Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от супергрупата "Фондацията", броени дни преди Коледа. Началото на грандиозното събитие ще даде Славин с новата си песен "Лош съм за теб".

След две мащабни турнета в САЩ и Канада и Европейско турне - звездните музиканти ще изпълнят любимите песни на поне три поколения българи в обновената зала Двореца на културата и спорта. Дългоочакваното от феновете на групата във Варна събитие, ще се окаже и първи концерт на българска група в емблематичната зала, за първи път реновирана изцяло отвътре от 1968 година насам.

Билетите за концерта на "Фондацията" се продават с пълна сила в мрежата на Ticketportal.bg и на Касата на ДКС Варна. Цените им са от 10 до 40 лв, според мястото в залата. Могат да се закупят още от магазините на Office1Superstore, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно и бензиностанции OMV.

В края на октомври, ФОНДАЦИЯТА изнесе емоционален концерт в Тел Авив, Израел, а до края на този месец имат три сериозни срещи с публиката в Германия. В началото на следващата година музикантите се готвят и за голямо турне в Нова Зеландия и Австралия, което ще продължи близо два месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай