"Касабиан" и световен дръм на "Спирита"

"Касабиан" и световен дръм на "Спирита" | StandartNews.com

Фестивалът "Спирит ъф Бургас" наближава със страшна сила. След Роби Уилямс, който ще взриви сцената на плажа на 7 август, стана известен и вторият хедлайнер на купона -"Касабиан". Английската сензация ще се появат във финалната вечер на 8 август. Както повелява традицията на "Спирита", пак тогава феновете ще чуят най-доброто от света на дръм енд бейс музиката. За първи път селекцията е оставена в ръцете на един от най-обичаните парти брандове в света - The World of Drum and Bass, който заедно с родните H.M.S.U. ще предложи нещо грандиозно за нашите ширини. Бургас ще приеме селекция от топартисти, представители на някои от най-големите денс лейбъли в музикалната индустрия. След "Касабиан" ще видим и чуем титаните Calyx & TeeBee. Броени дни след като издадоха поредното си уникално видео, двете легенди обещават да разтърсят родните меломани със специално изпълнение на 6 дека, а дългогодишната им работа и десетките награди са гаранция за качество от друго измерение.

Следващият в групата е Дани Бърд, който от години продължава да управлява сцената с всяко свое ново парче и до ден днешен. Англичанинът е непрекъснато търсен за колаборации от артисти от ранга на Нетски и Рони Сайз. Селекцията продължава с един от най-актуалните и обещаващи проекти на световната сцена, The Prototypes, които тъкмо издадоха дебютния си албум "City of Gold".
Няма да мине и без тежката артилерия, защото специално за случая ще ни посети Мазек от Италия. Освен богатата палитра от лейбъли, за които той е издавал, той доста често се занимава и с хип-хоп. Останалите участници, които ще закрият "Спирита", са диджей SS, Tribe Steppaz и MC Biggie.
Билетите са на цени от 60 лева за 8 август и 99 за 7-и - на касите на НДК, OMV, EasyPay и в някои от големите вериги супермаркети. В продажба са още и билети за "златния кръг" пред сцената (само за 7 август), вип трибуни със седящи места за двата дни, както и двудневни талони за целия фестивал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай