Бийтбоксери огласят "Съветската армия"

Бийтбоксери огласят "Съветската армия" | StandartNews.com

Виртуозни брейкъри ще дадат старт на националния бийтбокс турнир в петък пред Паметника на Съветската армия в София. Големият финал ще избухне в 18 часа. Шоу от професионални танцьори, уникални бийтбоксери и онлайн гласувания ще съпровождат 16-те финалисти в битката за шампион на България.
Най-известната брейк банда "Electric Force Crew" ще демонстрира различен поглед към модерната градска танцова култура със стиловете си "брейкин" и "попин". Сред уникалните изпълнения ще бъде сетът на гост звездата от Англия Патрик Хърст. Бол Зи, както е известен, само с глас и устна техника ще имитира от дълбоки бас линии до тежки барабанни бийтове и луди звукови ефекти.

Световните шампиони Скилър и Печенката ще представят селекция от най-добрите си сетове. Мацката ще изпълни бийтбокс, примесен с класически мелодии и неравноделни тактове. Двамата обаче няма да се състезават, а ще определят таланта на участниците заедно с Бол Зи, немеца BeeLow, който е председател на Световната бийтбокс асоциация, и първия бийтбоксър у нас Red one.

Освен оспорвани битки на сцената организаторите са предвидили и онлайн битки с публиката. В реално време горещите новини от сцената ще текат във Viber - beatboxbg. Всеки присъстващ ще може да покаже уменията си за работа с вайбър. Тримата най-добри ще занесат у дома си невероятна Bluetooth колонка JBL GO.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай