БГ звезди се обединяват за SOS Детски селища

БГ звезди се обединяват за SOS Детски селища | StandartNews.com

През 2014 година известни личности и топ шеф готвачи поставят началото на дългосрочно партньорство със SOS Детски селища България, обединени от Бульони MAGGI®.

 

Кампанията е под мотото „Топла супа всеки ден" и е първата по рода си подобна инициатива, реализирана от известна международна марка в хранителния бранш. За пръв път в България утвърдени шеф готвачи и звезди от различни сфери на шоубизнеса се обединяват в грижата си за децата от SOS Детски селища България. Целта е всички заедно да споделят със SOS семействата своя собствен кулинарен опит и емоциите, които им носи хубавата храна, която приготвят във връзка с професионалните си изяви, но и вкъщи – когато го правят за близките си хора. А дарението, което марката ще направи на SOS Детски селища България ще бъде предназначено за осигуряването на основна част от тяхното ежедневно меню през цялата година.

 

Обединените под шапката на кампанията приятели на SOS ще гостуват често в селищата в село Дрен и град Трявна и заедно с децата ще приготвят любимите им ястия, като споделят с тях интересен опит, свързан с подвизите им в кухнята, полезни съвети как да се научат сами да приготвят балансирана храна у дома и разбира се, разказват за своите първи стъпки в готвенето, за да покажат на децата колко приятно и забавно може да бъде то.
В инициативата ще се включат редица от най-добрите шеф готвачи в България. Част от изявените имена са световно-признатият Андре Токев, готвил за имена като Франц Бекенбауер, Борис Бекер, „Оейзис", Вал Килмър и Бил Клинтън; собственикът и главен готвач на ресторант „Шефс" и носител на наградата за дебют в конкурса Ресторант на годината – Виктор Ангелов; безкомпромисният член на журито на предаването Lord Of The Chefs – Ивайло Петков; пионерът в приготвянето на изискани френски специалитети - Димо Димов; дръзкият кулинарен експериментатор - Димитър Клаклов; Ивелина Иванова – шеф готвач на списание „Меню". Към тях ще се присъединят любимецът на малки и големи – певецът и ресторантьор Лео, певците и любители на семейния уют Део и Кирил Маричков. В кампанията ще се включат и обичаните от всички актриси Силвия Лулчева и Елена Петрова.

 

„Топла супа всеки ден" е инициатива на Бульони MAGGI® в полза на SOS Детски селища България, в която изявени кулинарни професионалисти и любими родни звезди превръщат готвенето в полезно, забавно и интересно преживяване за малчуганите.

 

Повече SOS детски селища в България

 

Вече 23 години SOS Детски селища България работи за по-доброто бъдеще на деца, лишени от родителска грижа или в риск да загубят подкрепата на своите родители. Българското сдружение е равноправен член на международната организация SOS Детски селища, която обединява самостоятелни национални SOS сдружения в 133 страни. В България Сдружението полага грижи за над 700 деца, живеещи в SOS детските селища в Трявна и Дрен, в SOS младежките домове в София и Велико Търново и обхванати в програмите по подкрепа на семейството и превенция на изоставянето в София, Габрово, Велико Търново и Радомир.

 

Повече за бульони MAGGI®

 

Кулинарният бранд MAGGI® е пръв помощник на домакините по света от далечната 1883 година и се е превърнал в техен източник на вдъхновение в ежедневното приготвяне на вкусни ястия. В България Бульони MAGGI® са най-предпочитаните от потребителите кулинарни продукти.

 

Чрез хубавата храна показваме грижата си към своите близки, споделяме заедно с тях положителни емоции и моменти. Партньорството на марката и SOS Детски селища се основава на общите ценности, които споделят те. Стремежът към осигуряване на нормална семейна среда е от изключително значение за пълноценното израстване на децата. В кампанията под мотото „Топла супа всеки ден" марката ще сподели своя дългогодишен кулинарен опит със SOS семействата, докато заедно приготвят любимите ястия на децата и се забавляват заедно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай