Чалгата не напълни "Арена Армеец"

Преслава - красива и цъфтяща както винаги

Чалгата не напълни "Арена Армеец" | StandartNews.com

Най-после и звездите на "Пайнер" извисиха гласове в зала "Арена Армеец". Лайфът ознаменува 14-тия рожден ден на телевизия "Планета". Преслава, която ден по-рано се похвали във Фейсбук с нова къса стилна прическа, отново развя буйни гриви за радост на феновете си. Оказа се, че черната й коса от кадъра, която съвсем леко минаваше ушите, е перука заради новия клип с Фики Стораро. Шушука се, че освен визията, Преси е сменила и мъжете в живота си. Заговори се, че чаровната брюнетка е забравила за Гъмов и вече прави мили очи на Джино. Бианкалана пък не бил никак безразличен към хитмейкърката.

Любопитно бе участието на Десислава, която само вечер по-рано видяхме в "Биг брадър ол старс" по Нова твърде разстроена от влизането на ексгаджето й Зарко в Къщата. Сега Деси изглеждаше доста по-весела, а сред феновете й се породи съмнение, гледайки огромната цепка на полата й, дали изобщо има бельо. Парчетата плат, които уж служеха за рокля, не оставиха скрито нищо от интимните части на звездата.

Но общото впечатление от лайфа бе, че този път чалга изпълнителките пяха пред доста рехава зала. Сред доста старичките им хитове тук-там имаше някое ново парче за колорит. Проблеми с апаратурата също имаше, тъй като микрофонът на Ивана се развали по време на изпълнението и създаде неприятен шум и микрофония за присъстващите в продължение на минути, пише HotArena.

Липсата на Андреа и Камелия пък осезаемо се забеляза. Сцената също беше бедничка - само един екран, около който бяха окичени плакати на спонсорите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай