Нечуван скандал! Изфабрикуваха оставка на Кунева

Нечуван скандал! Изфабрикуваха оставка на Кунева | StandartNews.com

Нов нечуван скандал разтърси държавата за секунди. Фалшиви демократи хакнаха мейла на ДБГ и пуснаха изфабрикувана оставка на Меглена Кунева. "изпълнителният съвет на ДБГ реши: ДБГ не може да продължи да крепи парламентарно мнозинство, работещо срещу належащите институционални реформи. ИС на ДБГ ще поиска от всички министри, зам.-министри и членове на изпълнителната власт да напуснат постовете си", гласи фалшивият мейл. Той бе опроверган само 5 минути по-късно.


Скандалът гръмна броени дни след като бе изфабрикувано и фалшиво съобщение от европейската комисия, че ЕК иска отстраняването на главния прокурор. "Какви са тези фалшиви демократи, какви са тези атаки, пак ли хората на Радан Кънев клатят държавата, възмутено коментираха депутати в парламента, шашнати от фалшивата новина.
"ДАНС да се задейства веднага, това е престъпление срещу държавността и е тежко наказуемо деяние", категорични бяха депутати. В рамките на следващите няколко часа те ще задействат процедурата по сезиране и на прокуратурата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай