Миро се снима като Роки

Рапърът Дончо участва в парчето "Скочи над мен", което е трибют за Джако

Миро се снима като Роки | StandartNews.com

Екипът на новото видео вдигал певеца в пет часа сутринта, за да хванат изгрева с камерите

Миро тича с хъс по сив анцуг, досущ като Слай в "Роки". Възстановката на тренировъчната сцена от екшъна е част от новото видео на певеца "Скочи над мен". Премиерата на песента беше вчера - като трибют за петгодишнината от кончината Майкъл Джексън. Клипът излиза след седмица. Любопитното е, че в енергичното парче се включва варенският рапър Дончо, известен в средите като Dim4ou - и макар това да не е първият допир на Миро с хип-хопа, сингълът прави силно впечатление заради бийта и ярките рими.

Сутрин екипът вдигал по тревога Миро още в 5 часа, за да хванат с камерата изгрева над Златни пясъци. А той обикновено четял до 4,30. Режисьор на клипа е Люси Иларионов, а в ролите влизат няколко типажа, които успяват да покажат триумфа на човешкия дух, особено в онези крайни моменти на проявата му, в които изпитваш страхопочитание и вдъхновение, смята Миро.

Младо момиче, което се труди в залата с танци и нещо все я спъва, излиза на улицата и се слива с тълпа на фрий батъли, където успява да разкрие себе си. Брейкърът Пламен показва завидни майсторски движения, макар преди време да остава без крака и се движи в инвалидна количка. Всички танцьори са от училището на Гош от TC World. Юнаците от Варна станаха хит в последния сезон на "България търси талант". Гош е творчески директор на клипа. Мировият герой също онагледява идеята, че амбицията в нормални дози е необходима, въпреки че накрая ходи по вода. По време на снимките бил с риза от толкова фино сукно, че тя направо се разпаднала на финала.

"В музиката трябва да има правилни послания. Не бих позволил грешните да стигнат до детето ми. Бях решил да направя песен за амбицията. Преди време се канех да работя със Светлин Къслев, но Галя започна си партнира с него след нашата раздяла. Беше нормално всеки да е етичен към простора и пространството на другия. Но сега тя няма общи проекти със Светлин, така че аз му предложих да станем музикални продуценти на парчето. Исках да звучи като Джако - пет години след смъртта му. Светльо създаде бийта, аз надградих песента, текстът е мой, на Светльо и на Димчо. Имам чувството, че много от музиката, която артистите създават тук и сега, е за да платят следващата си сметка. А не защото има мисия и послание. Люси е страхотен танцьор и той може най-добре да заснеме движенията на колега. Да не говорим, че е режисьор на най-добрите клипове", коментира Миро.

"Когато утре върнеш времето, остави ли следа? Прави неща, които спират ти дъха! Скочи над мен, над себе си и над безкрая, където няма граници", е част от лириката на парчето.

Щом приключил работата по "Наистина любов", Миро се отдал на трудолюбие във фитнеса. Отслабнал с пет килограма за две седмици и дали покрай Роки - тръпката в клипа или не, но смята да продължи да постоянства в залата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай