Дарина Павлова и Илиана Беновска ще кастрят мераклии за слава

Дарина Павлова и Илиана Беновска ще кастрят мераклии за слава | StandartNews.com

Слави Трифонов е навил Павлова да влезе в шоуто на bTV

Кавалерите в журито на "България търси таланти" са Ники Илиев и Иво Сиромахов

Две дами с пиперливи езици ще кастрят мераклиите за слава в "България търси таланти" - Илиана Беновска и Дарина Павлова. Журналистката и продуцентката - многодетни майки с тапии от ВИТИЗ - надали биха се колебали, когато ще трябва да елиминират некадърници с криворазбрана представа за дарби в различни жанрове. Техните кавалери в журито на шоуто по bTV са Ники Илиев и Иво Сиромахов.

Участието на Дарина беше предизвестено. Говори се, че Слави Трифонов, който е от най-близките й приятели в България, я е навил да пренареди международните си ангажименти. Сега съпругата на Илия Павлов ще трябва да се позадържи за по-продължително време в родината. По принцип Дарина дели времето между любимия си Рим и семейните задължения в Щатите, като постоянно е във връзка с Венцислава, Паола и Илия-Калоян.

На Илиана Беновска положението й е още по-"напечено" - ще й се наложи едновременно да гони всекидневните политически новини, да дирижира и води в "Радио К2" и да отсява кандидатите за популярност. Тя обаче има сериозен опит - не само защото е режисьор и автор на книги, пиеси и сценарии. Беновска беше и шеф на Канал 1.

Третият витизчия в компанията е Иво Сиромахов - актьор, режисьор, писател, сценарист. Преди да отиде в "Шоуто на Слави", поставя в Малък градски театър "Зад канала" и в Армията. Автор е на 7 пиеси и на смешните книги "Оптимистична теория за българския секс", "Дневници и нощници" - с няколко продължения, "Български работи", "Моят таен любовен живот"...

Ники Илиев също е сценарист, режисьор и продуцент от кариерата - с диплома и висок професионален рейтинг. Негови са "Чужденецът" и "Живи легенди" - два от най-гледаните родни филми у нас, които са и от най-награждаваните по света. Красавецът обаче се справя повече от прилично и като актьор - на сцената и екрана, в "Красотата ще спаси света" и в "Хотел България", в авторските си продукции и при гастролите си. Ники е на "ти" с телевизията още от епохата, в която беше един от водещите на "Мело тв мания".

Журито и талантите ще се срещнат за първи път в четвъртък на снимките на същинските кастинги на шоуто в зала 2 на НДК.

За разлика от предишните сезони, в това издание на формата ще участват всякакви персонажи с уникални и неподозирани умения, както и много повече кандидат артисти от чужбина. Новият елемент е "златният бутон", с който членовете на журито и водещите Сашо Кадиев и Мария Силвестър ще изразяват своето мнение и подкрепа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай