Докато пилотите стачкуват: Шефове на "Ер Франс" играят голф у нас

Много известни личности разпускат с голф на игрище "Тракийски скали"

Докато пилотите стачкуват: Шефове на "Ер Франс" играят голф у нас | StandartNews.com

Похапват черен хайвер и калкан с доматена салца на "Тракийски скали"

Един от собствениците на "Ер Франс" игра голф на морето през уикенда. Той е бил сред гостите на игрище "Тракийски скали" край Каварна, научи "Стандарт". Освен съсобственик на авиокомпанията голф играчът е и вицепрезидент на един от големите френски телекоми. Групата пристигнала в петък с частен "Боинг". Той останал на летище Варна, докато 68-те любители на тузарската игра - предимно висши мениджъри от авиокомпанията, се отправили към игрището край Каварна. Там били посрещнати с черен хайвер от руска есетра и шампанско.

Компанията посещава страната ни за първи път. Дъждът в събота не попречил на играчите да прекарат целия ден на игрището. Тогава беше последният ден от стачката на пилотите на "Ер Франс". В неделя тя беше прекратена.

Комплекс "Тракийски скали" подготвил галавечеря на френските си гости. В менюто имало тарта с риба тон, сьомга и авокадо, а за основно е бил сервиран печен калкан с доматена салца. В неделя групата голфъри отлетяла.

Това не са първите богаташи, които идват да играят на "Тракийски скали". Миналото лято тузарската яхта "Ацтека" беше акостирала край голф комплекса, където игра мексиканският милиардер Рикардо Салинас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай