Вижте в детайли мача между Кличко и Пулев (ВИДЕО)

Вижте в детайли мача между Кличко и Пулев (ВИДЕО) | StandartNews.com

Кубрат Пулев претърпя първи нокаут в професионалната си кариера. Българинът не успя да вземе световната титла от украинеца Владимир Кличко снощи, но се представи достойно.

Хиляди българи подкрепиха Кобрата, а социалните мрежи се изпълниха с положителни коментари след загубата на Пулев. Много хора бяха разочаровани от развоя на боксовия двубой, но предимно коментираха, че се гордеят с играта на българина. "Браво, Кобра! Ти си велик българин и шампион, ти си над всички, не се подаде на мафията, ти се би достойно! Гордеем се с теб, ВЕЛИК БЪЛГАРИН", написа негова почитателка под статията след мача на страницата ни във Фейсбук.

Не липсваха и по-критични коментари на феновете, които написаха, че Кличко има доста повече опит от Кобрата и нашето момче трябва да се труди много, за да го стигне.

„Благодаря на всички българи, че ме подкрепяха. В България сме велики и сме велик народ", каза Кубрат Пулев след мача пред камерата на Нова тв. Той направи първите коментари след мача на родния си език и изтъкна, че няма да се предава и ще продължава напред към нови успехи.

Вижте отново двубоя между Кубрат и Кличко:


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай